Рецепт Фаршировані перці і помідори
Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком
опис приготування:
Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт страви взято з книги про іспанську традиційну кухню, точніше — про іспанські тапас. Подавати фаршировані перці і помідори можна і як закуску (власне, тапас), і як самостійне гаряче блюдо. Виходить не тільки дуже красиво, але ще і шалено смачно, і досить ситно. Після приготування цієї страви я остаточно стала фанатом іспанської кухні
Удачі в приготуванні!
- помідори великі— 2 штуки
- перці солодкі— 2 штуки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Luk salotų— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- мигдаль мелений— 75 грам
- Мал— 350 грам
- Ізюм— 2 Ст. ложки
- гілочка м'яти— 5 штук
- пучок петрушки— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
У помидоров срезаем верхушки.
Ложечкой достаем из помидоров мякоть, але не викидаємо — вона нам ще стане в нагоді.
Получившиеся своеобразные контейнеры из помидоров кладем на бумажные салфетки — пусть обсыхают.
Перці розрізаємо навпіл, очищаємо від насіння і мембран.
Складываем перцы в форму для выпекания. Слегка сбрызгиваем оливковым маслом.
Цибулю і часник дрібно нарізаємо.
Мелко рубим мяту и петрушку.
Оставшуюся мякоть помидор мелко нарезаем.
Ізюм достаем из кипятка, кладем обсохнуть на бумажные полотенца.
Обжариваем лук и чеснок до золотистости.
Как лук и чеснок зазолотятся — добавляем в сковороду молотый миндаль. Однако добавляем не весь — 2 ст. L. залишаємо, нам ще стане в нагоді.
Затем добавляем в сковороду мякоть помидоров, родзинки, рис і зелень. перемішуємо, прогреваем пару минут и снимаем с огня.
Помидорные контейнеры выкладываем к перцам в форму для выпекания. Чайной ложкой фаршируем овощи нашей начинкой со сковороды. Ставимо в духовку на 20 хвилин, температура — 200 градусів.
Поки овочі в духовці, при помощи блендера измельчаем оставшийся миндаль и немножко петрушки.
По прошествии первых 20 хвилин запікання, достаем овощи из духовки, посыпаем сверху только что измельченным миндалем с петрушкой, после чего отправляем обратно в духовку еще на 20 хвилин.
Готово!
Подібні рецепти
Котлети з картоплі і фаршу
Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...
Фаршировані перці без рису
Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...
Фаршировані перці на пару
Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...
Фаршировані перці по-грецьки
Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...
Фаршировані перці з соусом
Фаршировані перці з соусом — неймовірно популярна страва слов'янських народів, яке кожен кулінар готує по-своєму. Ділюся своїм фірмовим рецептом приготування фаршированих перців з соусом. опис приготування: Фаршировані перці з соусом — це класика жанру, дуже популярна страва, яке готують практ...