Рецепт Фаршировані мариновані баклажани
Ця страва без жодних сумнівів, стане прикрасою вашого святкового столу або домашньої вечері! Неймовірно красиві в розрізі фаршировані мариновані баклажани легко приготувати!
опис приготування:
Ця страва дуже добре підходить для легкого і корисного вечері, так як баклажани за цим рецептом не потрібно обсмажувати на рослинній олії. Більш того, овочі за цим рецептом теж не обсмажуються, а маринуються, тому збережуть всі корисні елементи. Замість червоного болгарського перцю ви можете брати зелений або жовтий, від цього смакові якості страви не зміняться. Рекомендую вам "; пограти" з квітами начинки, так як в розрізі її дуже добре видно, і саме вона робить блюдо таким красивим!
- баклажани— 3 штуки
- Перець солодкий— 1/2 штуки
- Цибуля зелена— 50 грам
- часник— 1-2 зубчиків
- перець гострий— За смаком
- вода— 1 літр
- цукор— 2 Ст. ложки
- сіль— 2 Ст. ложки
- оцет 9% — 150 мілілітрів
- Бальзамічний оцет— 50 мілілітрів
2. Наріжте дрібно начинку: солодкий перець, Зелена цибуля, натріть на тертці часник. Додайте гіркий перець за смаком, очистіть його від насіння і дрібно наріжте. Добре перемішайте начинку.
3. Коли баклажани охолонуть, підсолити їх, за бажанням додайте бальзамічний оцет. Наповніть баклажани начинкою так, щоб вона не деформувала баклажани. Покладіть баклажани в глибоку ємність, залийте маринадом (в воду додайте цукор, сіль, оцет 9%). Залийте стільки маринаду, щоб він покривав баклажани.
4. Придавите баклажани вантажем, надішліть на добу в холодильник. Перед подачею наріжте баклажани і додайте цибулю. Смачного!
Подібні рецепти
Швидкі мариновані баклажани
Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...
Фаршировані баклажани
Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі та часнику. Готуються в духовці, запечіть під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування фаршированих баклажанів. З бакла...
Фаршировані баклажани по-вірменськи
Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...
Фаршировані баклажани з беконом
Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...
Фаршировані баклажани з морквою і капустою
Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...