Рецепт Фаршировані мариновані баклажани

Рецепт Фаршировані мариновані баклажани
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Ця страва без жодних сумнівів, стане прикрасою вашого святкового столу або домашньої вечері! Неймовірно красиві в розрізі фаршировані мариновані баклажани легко приготувати!

опис приготування:

Ця страва дуже добре підходить для легкого і корисного вечері, так як баклажани за цим рецептом не потрібно обсмажувати на рослинній олії. Більш того, овочі за цим рецептом теж не обсмажуються, а маринуються, тому збережуть всі корисні елементи. Замість червоного болгарського перцю ви можете брати зелений або жовтий, від цього смакові якості страви не зміняться. Рекомендую вам "; пограти" з квітами начинки, так як в розрізі її дуже добре видно, і саме вона робить блюдо таким красивим!

  • баклажани— 3 штуки
  • Перець солодкий— 1/2 штуки
  • Цибуля зелена— 50 грам
  • часник— 1-2 зубчиків
  • перець гострий— За смаком
  • вода— 1 літр
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 150 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет— 50 мілілітрів
Фаршировані мариновані баклажани - фото крок 1 1. Для початку розріжте баклажани уздовж, НЕ дорізаючи їх до кінця, відправте в мікрохвильову піч на 7 хвилин в звичайному режимі.

Фаршировані мариновані баклажани - фото крок 2 2. Наріжте дрібно начинку: солодкий перець, Зелена цибуля, натріть на тертці часник. Додайте гіркий перець за смаком, очистіть його від насіння і дрібно наріжте. Добре перемішайте начинку.

Фаршировані мариновані баклажани - фото крок 3 3. Коли баклажани охолонуть, підсолити їх, за бажанням додайте бальзамічний оцет. Наповніть баклажани начинкою так, щоб вона не деформувала баклажани. Покладіть баклажани в глибоку ємність, залийте маринадом (в воду додайте цукор, сіль, оцет 9%). Залийте стільки маринаду, щоб він покривав баклажани.

Фаршировані мариновані баклажани - фото крок 4 4. Придавите баклажани вантажем, надішліть на добу в холодильник. Перед подачею наріжте баклажани і додайте цибулю. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані баклажани в духовці

Швидкі мариновані баклажани

Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі та часнику. Готуються в духовці, запечіть під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування фаршированих баклажанів. З бакла...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...

Фаршировані баклажани з беконом

Фаршировані баклажани з беконом

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...