Рецепт Суп з вермішеллю в мультиварці
Це легкий золотистий супчик додасть вам сил в літню погоду і зігріє своїм теплом взимку. Його моно їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю, ну а приготувати таку страву простіше простого.
опис приготування:
Цей рецепт приготування супу з вермішеллю в мультиварці не раз виручав мене, адже він досить простий, ну а сам супчик виходить просто чудовий. У спекотну погоду він не перевантажує наш шлунок, ну а взимку відмінно зігріваємо зсередини. Він сподобається і дорослим, і дітям, адже цей суп досить легкий і при цьому яскравий і смачний. Ну а для тих, хто не любить густі супи, в яких ложка застряє, цей простий рецепт супу з вермішеллю в мультиварці справжня знахідка. Загалом, це відмінне, легке і просте в приготуванні блюдо, тому обов'язково спробуйте зробити його на обід або вечерю.
- курча— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки(1 — в бульйон, 1 — в суп)
- морква— 2 штуки(1 — в бульйон, 1 — в суп)
- Картопля— 2 штуки
- вермішель— 80 грам
- зелень свіжа— 30 грам
- Лавровий лист— 3 штуки
- Перець запашний горошком— 10 штук
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Тепер нарізаємо дрібно другу цибулину і трьом морквину на крупній тертці. Обсмажуємо овочі на сковороді до м'якості.
м'ясо, яке ми витягли з бульйону, ріжемо на невеликі шматки і викладаємо в мультиварку.
Додаємо нарізану картоплю, закриваємо кришку мультівакрі встановлюємо режим "; Гасіння" в годину.
через 30-40 хвилин після початку роботи режиму додаємо в суп обсмажені овочі, солимо і перчимо його.
За пару хвилин до готовності супу викладаємо в мультиварку вермішель.
Коли суп буде готовий, додаємо подрібнену зелень і подаємо його до столу. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Маленькі піци
Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак. опис приготування: Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочеви...
Суп з курки з вермішеллю
самий класичний, простий і знайомий усім суп - курячий. Його варять майже у всіх куточках світу, додаючи традиційні продукти. Я звикла в складі бачити макаронні вироби і доступні овочі. опис приготування: думаю, що багато хто з вас пам'ятають смак подібного страви з дитинства. Мама варила його...
Суп з нутом і вермішеллю
Суп з вермішеллю — частий гість на моїй кухні. Зазвичай я варю його на курячому бульйоні з додаванням картоплі і декількох овочів. Але іноді хочеться додати що-небудь нового для різноманітності. опис приготування: Якщо хочете швидко зробити даний рецепт, то заздалегідь зваріть бульйон, можна і...
Суп з вермішеллю
Хочеться розповісти вам, як приготувати суп з вермішеллю. Цей рецепт також може сподобається вегетаріанцям, адже в складі ми не будемо використовувати м'ясний бульйон. Буде дуже смачно! опис приготування: При подачі рекомендується прикрасити суп рубаною зеленню, а подавати його слід гарячим. Т...
Суп з білих грибів з вермішеллю
Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...