Рецепт Суп з вушками
Суп з вушками вариться понад дві години. Виходить наваристим і смачним. Його можна готувати з горохом, а можна подати з рисом, наприклад. цікаво, смачно, по-новому. нагодуємо 6 людина. поїхали!
опис приготування:
Як приготувати суп з вушками?
1. Вушка і хвостики почистіть, промийте і наріжте смужками.
2. Морква почистіть і наріжте кружальцями.
3. Lukovitsu чистий. якщо лушпиння — чиста, можна не чистити, просто розріжте наполовину.
4. Chesnok чистий.
5. Селера наріжте кубиками.
6. Болгарський перець почистіть, наріжте півкільцями.
7. З лимона або лайма вичавіть сік.
8. У глибоку каструлю викладіть приготовані вушка і хвостики, цибуля, часник, чилі, перець горошком і лавровий лист. Залийте водою і поставте на вогонь.
9. Доведіть до кипіння, потім вогонь понизьте до середньо-повільного і варіть протягом 2 годин до м'якості вушок.
10. Коли вушка стануть м'якими, додайте сіль за смаком, болгарський перець, морква, селера і варіть до м'якості моркви.
11. Зніміть з вогню, додайте лимонний сік або сік лайма і подавайте.
Суп з вушками готовий!
Смачного!
- Свинячі вушка і хвостики— 1-1,5 кілограма
- вода— 6 склянок
- морква— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- часник— 5 зубчиків
- селера, стебла— 2-3 штук
- Болгарський перець— 1 штука
- гіркий перець (чилі) — 0,5-1 штуки(можна замінити на пару крапель соусу Табаско)
- Лимон або вапно— 1 штука(потрібен соку
) - Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Яблучний оцет— 2-3 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Перець горошком— — За смаком
- Лавровий лист— 2-3 штук
1. Вушка і хвостики почистіть, промийте і наріжте смужками.
2. Морква почистіть і наріжте кружальцями.
3. Lukovitsu чистий. якщо лушпиння — чиста, можна не чистити, просто розріжте наполовину.
4. Chesnok чистий.
5. Селера наріжте кубиками.
6. Болгарський перець почистіть, наріжте півкільцями.
7. З лимона або лайма вичавіть сік.
8. У глибоку каструлю викладіть приготовані вушка і хвостики, цибуля, часник, чилі, перець горошком і лавровий лист. Залийте водою і поставте на вогонь.
9. Доведіть до кипіння, потім вогонь понизьте до середньо-повільного і варіть протягом 2 годин до м'якості вушок.
10. Коли вушка стануть м'якими, додайте сіль за смаком, болгарський перець, морква, селера і варіть до м'якості моркви.
11. Зніміть з вогню, додайте лимонний сік або сік лайма і подавайте.
Суп з вушками готовий!
Смачного!
Подібні рецепти
Картопля, запечений в духовці під соусом
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...