Рецепт Суп з щавлю і шпинату
Якщо ви любите легкі весняні овочеві супи, які прекрасно насичують, але не ускладнюють травлення, то суп з щавлю і шпинату вам обов'язково сподобається. Простий в приготуванні, легкий і смачний.
опис приготування:
Суп з щавлю і шпинату в домашніх умовах завжди готується дуже швидко, а з'їдається і того швидше. Він дуже легкий, і, насправді, в спеку в охолодженому вигляді теж дуже непогано йде. Крім того, не втрачаючи своєї користі, він містить ще й мало калорій, а це теж великий плюс напередодні відкриття пляжного сезону. Я варю на курячому бульйоні — суп виходить більш ситний, однак можна варити і взагалі на воді, тоді вийде неймовірно легке дієтичне блюдо. Рецепт супу з щавлю і шпинату — до вашої уваги:
1. Ставимо бульйон на вогонь.
2. Поки бульйон гріється, займемося іншим. Для цього всі овочі і зелень ретельно промиваємо і чистимо.
3. Шпинат і щавель дрібно шаткуємо і змішуємо в окремій мисці. Цибулю і моркву дрібно ріжемо і відправляємо на сковорідку з олією засмажувати.
4. Тепер важливий момент, — зелень за смаком (у мене була кінза і петрушка), а також спеції, сіль і перець, додаємо до вже підрум'яненою суміші на сковороді. перемішуємо, щоб не підгоріло.
5. думаю, до цього моменту бульйон вже починає булькати, тому знімаємо пінку, і кладемо в бульйон спочатку зелені інгредієнти, потім — засмажені.
тертя 10 хвилин все разом, ще раз пробуємо на сіль і перець. Знімаємо з вогню, даємо настоятися під кришкою — і подаємо до столу.
Має вийти ароматне і весняне легке блюдо. думаю, вам припаде до душі такий ось швидкий і легкий рецепт приготування супу з щавлю і шпинату, і ви будете радувати рідних вітамінним обідом частіше.
- Курячий бульйон— 500 мілілітрів
- шпинат— 60 грам
- щавель— 60 грам
- морква— 20 грам
- Цибуля— 20 грам
- зелень— 60 грам
1. Ставимо бульйон на вогонь.
2. Поки бульйон гріється, займемося іншим. Для цього всі овочі і зелень ретельно промиваємо і чистимо.
3. Шпинат і щавель дрібно шаткуємо і змішуємо в окремій мисці. Цибулю і моркву дрібно ріжемо і відправляємо на сковорідку з олією засмажувати.
4. Тепер важливий момент, — зелень за смаком (у мене була кінза і петрушка), а також спеції, сіль і перець, додаємо до вже підрум'яненою суміші на сковороді. перемішуємо, щоб не підгоріло.
5. думаю, до цього моменту бульйон вже починає булькати, тому знімаємо пінку, і кладемо в бульйон спочатку зелені інгредієнти, потім — засмажені.
тертя 10 хвилин все разом, ще раз пробуємо на сіль і перець. Знімаємо з вогню, даємо настоятися під кришкою — і подаємо до столу.
Має вийти ароматне і весняне легке блюдо. думаю, вам припаде до душі такий ось швидкий і легкий рецепт приготування супу з щавлю і шпинату, і ви будете радувати рідних вітамінним обідом частіше.
Подібні рецепти
Салат зі шпинату і щавлю
Це старовинний російський рецепт, який допоможе вам здивувати домашніх чудовим смаком, наситить вас вітамінами і мікроелементами, і при цьому не особливо сильно вдарить по кишені. Отже, приступаємо! опис приготування: 1. яловичину промити, зварити на ній бульйон. Коли бульйон буден майже готов...
Суп з консервованого щавлю
Смачний суп з щавлю, який взимку нагадає про весну і літо і допоможе нашому організму справлятися з авітамінозом. Приготувати такий суп простіше простого, він виходить ситним і смачним. опис приготування: У моїй родині дуже люблять щавель, тому на зиму я його завжди консервую. Взимку суп з щав...
Суп з щавлю консервованого
Смачний і наваристий суп з консервованого щавлю зігріє, наситить і нагадає про літо в холодну зимову пору. Заради цього супу варто не полінуватися законсервувати трохи щавлю! опис приготування: Хороша господиня зварить суп зі щавлем в будь-який час року. Навесні і влітку — зі свіжого, а ось во...
Суп з консервованого щавлю з тушонкою
Якщо у вас, як і в мене, збереглася з минулого року заготівля зелені, пропоную познайомитися з цим простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Смачне і ситне вийде блюдо! опис приготування: Ділюся простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Виходить дуже цікавий варіа...
Суп з солоного щавлю
солоний щавель — необхідна заготовка, адже з ним ви зможете зарядиться вітамінами в холодну пору, а вже про економію і говорити нема чого! Тому ось спосіб, як приготувати суп з солоного щавлю. опис приготування: По суті рецепт приготування супу з солоного щавлю нічим не відрізняється від тради...