Рецепт Шоколадний крем-чіз на вершках
Дуже ніжний крем з дивовижним шоколадним смаком. Він в міру солодкий, прекрасно тримає форму, а готується дуже просто і швидко. Беріть на озброєння!
опис приготування:
Для шоколадного крему-чіз підійде будь-який вершковий сир на ваш смак. А ось вершки я рекомендую не менш 33% жирності, а ще краще вершки для збивання. Щоб крем краще збивати і був більш щільний, всі інгредієнти і миска, в якій будите збивати крем, повинні бути холодними.
- сир вершковий— 100 грам
- Цукрова пудра— 30 грам
- вершки— 75 грам(33% жирності)
- шоколад 70% — 20 грам
Нагрійте вершки на повільному вогні, але немає аргументів кипіння. Зніміть з вогню і додайте шоколад, поламаний на шматочки.
Перемішайте до розчинення шоколаду і однорідної маси. Повністю остудіть шоколадну масу.
У миску покладіть вершковий сир і просійте цукрову пудру.
Збивайте сир з цукровою пудрою до пишної маси. Вона повинна збільшиться приблизно в два рази, на це піде приблизно 3-4 хвилини.
продовжуючи збивати, поступово додайте шоколадні вершки.
Збивайте масу протягом 5-6 хвилин. Крем повинен добре тримати форму.
Крем можна використовувати відразу.
Прикрасьте десерти і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Шоколадний крем «ган»
Хочу вам показати, як приготувати шоколадний крем, базовий і класичний, який підходить для будь-якої випічки. Він також може стати інгредієнтом десерту з фруктів або ягід. Наведу 3 варіанти. опис приготування: За таким же принципом готується крем з молочним і білим шоколадом. Але на таку ж кіл...
Шоколадний крем-ганаш для десертів
Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається. опис приготування: Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ар...
Шоколадний вершковий крем з глазур'ю
Тортик з глазур'ю, дуже смачний опис приготування: Всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Розтопіть шоколад в пароварці або мікрохвильовій печі. У великій мисці, збити, вершковий сир до досягнення пухнастою маси. Вилити розтоплений шоколад у збитий вершковий сир і змішати міксером ...
Яловичина в вершках в мультиварці
Яловичина в вершках в мультиварці — дуже простий, але гідний уваги спосіб приготування яловичини. М'ясо виходить ніжним, м'яким і божественним на смак, можна подавати з різними гарнірами. опис приготування: Яловичина в вершках в — це дуже смачна страва, яке віддалено нагадує бефстроганов. Взаг...
Стручковая фасоль, тушкована в вершках
Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...