Рецепт Шоколадний крем-чіз на вершках

Рецепт Шоколадний крем-чіз на вершках
Кількість порцій: 5 Час приготування: 25 хв.
Дуже ніжний крем з дивовижним шоколадним смаком. Він в міру солодкий, прекрасно тримає форму, а готується дуже просто і швидко. Беріть на озброєння!

опис приготування:

Для шоколадного крему-чіз підійде будь-який вершковий сир на ваш смак. А ось вершки я рекомендую не менш 33% жирності, а ще краще вершки для збивання. Щоб крем краще збивати і був більш щільний, всі інгредієнти і миска, в якій будите збивати крем, повинні бути холодними.

  • сир вершковий— 100 грам
  • Цукрова пудра— 30 грам
  • вершки— 75 грам(33% жирності)
  • шоколад 70%  — 20 грам
Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування шоколадного крему-чіз на вершках.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 2 Нагрійте вершки на повільному вогні, але немає аргументів кипіння. Зніміть з вогню і додайте шоколад, поламаний на шматочки.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 3 Перемішайте до розчинення шоколаду і однорідної маси. Повністю остудіть шоколадну масу.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 4 У миску покладіть вершковий сир і просійте цукрову пудру.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 5 Збивайте сир з цукровою пудрою до пишної маси. Вона повинна збільшиться приблизно в два рази, на це піде приблизно 3-4 хвилини.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 6 продовжуючи збивати, поступово додайте шоколадні вершки.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 7 Збивайте масу протягом 5-6 хвилин. Крем повинен добре тримати форму.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 8 Крем можна використовувати відразу.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 9 Прикрасьте десерти і подавайте до столу.

Шоколадний крем-чіз на вершках - фото крок 10 Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Шоколадний крем

Шоколадний крем «ган»

Хочу вам показати, як приготувати шоколадний крем, базовий і класичний, який підходить для будь-якої випічки. Він також може стати інгредієнтом десерту з фруктів або ягід. Наведу 3 варіанти. опис приготування: За таким же принципом готується крем з молочним і білим шоколадом. Але на таку ж кіл...

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається. опис приготування: Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ар...

Шоколадний вершковий крем з глазур'ю

Шоколадний вершковий крем з глазур'ю

Тортик з глазур'ю, дуже смачний опис приготування: Всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Розтопіть шоколад в пароварці або мікрохвильовій печі. У великій мисці, збити, вершковий сир до досягнення пухнастою маси. Вилити розтоплений шоколад у збитий вершковий сир і змішати міксером ...

Яловичина в вершках в мультиварці

Яловичина в вершках в мультиварці

Яловичина в вершках в мультиварці — дуже простий, але гідний уваги спосіб приготування яловичини. М'ясо виходить ніжним, м'яким і божественним на смак, можна подавати з різними гарнірами. опис приготування: Яловичина в вершках в — це дуже смачна страва, яке віддалено нагадує бефстроганов. Взаг...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...