Рецепт Спаржа з ​​часником

Рецепт Спаржа з ​​часником
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви вперше будете готувати спаржу з часником, то цей рецепт — саме для вас. Він зовсім простий, що називається "; нічого зайвого ";, зате блюдо виходить відмінним — спробуйте самі!

опис приготування:

Рецепт приготування спаржі з часником допоможе навіть самої недосвідченої господині не впасти в очах гостей, а навпаки — вознестись на недосягаемую высоту, адже від цього блюда не відмовляться навіть найзавзятіші гурмани

Як приготувати спаржу з часником:

1. Для початку позбавимо спаржу від нижніх твердих частин стебла — вони досить жорсткі і є їх не дуже приємно. Відріжте їх ножем і покладіть в морозилку — потім додасте в суп або рагу.

2. Добре розігрійте сковороду з оливковою олією і викладе промиту і обсушену спаржу. Накрийте кришкою і готуйте так 5 хвилин.

3. Почистіть і подрібніть часник.

4. Відкрийте сковороду, киньте в неї часник, приправити сіллю, додайте спеції.

5. Готуйте ще пару хвилин з відкритою кришкою.

6. Натріть сир на крупній тертці.

7. Розкладіть спаржу по тарілках, посипте сиром і подавайте на стіл!

Радуйте близьких делікатесами, а себе — спілкуванням з близькими


  • Sparzha— 500 грам
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • Пряні трави— За смаком(розмарин, чебрець, орегано і т.д.)
  • сир твердий— 50 грам
Рецепт приготування спаржі з часником допоможе навіть самої недосвідченої господині не впасти в очах гостей, а навпаки — вознестись на недосягаемую высоту, адже від цього блюда не відмовляться навіть найзавзятіші гурмани

Як приготувати спаржу з часником:

1. Для початку позбавимо спаржу від нижніх твердих частин стебла — вони досить жорсткі і є їх не дуже приємно. Відріжте їх ножем і покладіть в морозилку — потім додасте в суп або рагу.

2. Добре розігрійте сковороду з оливковою олією і викладе промиту і обсушену спаржу. Накрийте кришкою і готуйте так 5 хвилин.

3. Почистіть і подрібніть часник.

4. Відкрийте сковороду, киньте в неї часник, приправити сіллю, додайте спеції.

5. Готуйте ще пару хвилин з відкритою кришкою.

6. Натріть сир на крупній тертці.

7. Розкладіть спаржу по тарілках, посипте сиром і подавайте на стіл!

Радуйте близьких делікатесами, а себе — спілкуванням з близькими


Подібні рецепти

Спаржа з ​​грибами, цибулею і горошком

Курка з мигдальним маслом

Рецепт приготування спаржі з смаженими грибами шііатке, цибулею, лимонною цедрою і зеленим горошком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і смажити, поки цибуля не стане золотистого кольору, близько 3 хвилин. Додати гриби, приправити сіл...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...

Спаржа в тесті

Спаржа в тесті

для 25 минут вы можете приготовить легкую и вкусную закуску для большой компании – тарт из спаржи и слоеного теста. Тісто використовуємо готове, духовку включаємо заздалегідь, спеції - за бажанням. опис приготування: Тісто треба розморозити, спаржу промити. Ріжемо листкове тісто тонкими смужка...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Швидкий рецепт приготування азіатського страви з спаржі, крабового м'яса, рисового вина, соєвого соусу, чилі, зеленого лука, горіхів і меду. опис приготування: Дрібно посікти тайський чилі. Зробити фарш з зеленої цибулі. нарізати спаржу. Перемішати крабове м'ясо, рисове вино, соєвий соус, лимо...