Рецепт Стейки з гарбуза

Рецепт Стейки з гарбуза
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Стейки з гарбуза — ідеальне блюдо для вечері. Воно не дуже калорійне, швидко готується і подається як самостійно, так і в дуеті з запеченим або відварною м'ясом, ковбасними виробами, куркою.

опис приготування:

Гарбузове стейки можна приготувати навіть на природі, пікніки — для цього заздалегідь наріжте їх і замаринуйте в соєвому соусі і прянощах, спеціях по своєму смаку. Пам'ятайте, що нарізка не повинна бути товстою, інакше вона не прожарітся як слід.

  • гарбуз— 400 грам
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • сіль— 4 щіпки
Стейки з гарбуза - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти. Гарбуз вибирайте подовжену, мускатну — у такого сорту шкірка зрізається легше і насіння знаходяться в самому кінці плода.

Стейки з гарбуза - фото крок 2 Гарбуз очистите від шкірки, промийте у воді і наріжте пластами не більше 0,5 см. товщиною. Якщо наріжете пласти трохи товщі — вони не прожаряться.

Стейки з гарбуза - фото крок 3 Прогрійте на сковороді гриль або на грилі рослинне масло, викладіть в нього гарбузову нарізку. Обсмажте з кожного боку до рум'яних підпалин приблизно 2-3 хвилини, потім переверніть на іншу сторону. Обсмажте таку ж кількість часу.

Стейки з гарбуза - фото крок 4 Застелите тарілку паперовою серветкою і викладіть на неї підсмажені стейки з гарбуза, обсмажте наступні таким же чином.

Стейки з гарбуза - фото крок 5 Готову страву злегка остудіть, присипте сіллю, меленими сушеними травами, подрібненою зеленню і подайте до столу теплим разом зі сметаною будь-якої жирності.

Подібні рецепти

Стейки з баранини гострі

Кижуч стейки в духовці

Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...

Стейки з грибами і сиром

Стейки з грибами і сиром

м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...

Стейки риби на мангалі

Стейки риби на мангалі

страви, приготовані на мангалі, мають приголомшливий смаком і запахом. Про це навіть сперечатися не доводиться. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і виїхати на природу. Так я і вчинила. опис приготування: Ми весь час готуємо з друзями м'ясні шашлики і курку. Але пора і за рибу взяти...

Стейки з соусом АДОБО

Стейки з соусом АДОБО

Сам по собі яловичий стейк за цим рецептом готується звичайним чином. цікавий маринад, в якому маринується м'ясо і, відповідно соус, в якому він подається. Заходьте і знайомтесь з рецептом! опис приготування: Рецепт маринаду тут традиційний, тому нічого змінювати не рекомендую. А ось яловичину...

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді

Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...