Рецепт Солянка(бюджетний варіант)
Простий варіант швидко зварити улюблений суп з того що є завжди в холодильнику і порадувати своїх близьких.
опис приготування:
відварити м'ясо,для отримання бульйону.
Нарізати картоплю кубікамі.Закінуть в готовий бульйон.
накришити цибулю,згасити в сковороді на повільному вогні в соняшниковій олії.
Моркву натерти на тертці і додати в цибулю,гасити так само на повільному вогні.
М'ясо від бульйону(якщо була Чи не кісточка)так само можна накришити і обсмажити з цибулею і морквою.
далі,нарізаємо копчену і варену ковбасу кубиками(копчену краще соломкою)і кладемо в ту ж сковороду до цибулі і моркви,тушкуємо перемішуючи.
додаємо 2 столової ложки томатної пасти і приправи(гострої,щось типу хмелі-сунелі)Тушкуємо на повільному вогні хвилин 10.
Все це потрібно зробити швидко до того як картопля буде готовий.
Всю цю масу з сковороди відправляємо в бульйон.
додаємо маслини(половинки),лавровий лист і лимон за смаком і варимо до готовності картофеля.Лімон можна додати в самому кінці після готовності картоплі або відразу в тарілку.
Смачного.
- м'ясо(курка,яловичина)на вибір— 300 грам(Можна зварити на копченої кісточці,для аромату бульйону)
- Картопля— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Варена ковбаса(будь-яка) — 200 грам(Можна сосиски молочні або сардельки)
- Копчена ковбаса— 200 грам
- Маслини або оливки(можна і те й інше) — 100 грам(без кісточок )
- лимон— 1 штука(Можна використовувати половинку )
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
Нарізати картоплю кубікамі.Закінуть в готовий бульйон.
накришити цибулю,згасити в сковороді на повільному вогні в соняшниковій олії.
Моркву натерти на тертці і додати в цибулю,гасити так само на повільному вогні.
М'ясо від бульйону(якщо була Чи не кісточка)так само можна накришити і обсмажити з цибулею і морквою.
далі,нарізаємо копчену і варену ковбасу кубиками(копчену краще соломкою)і кладемо в ту ж сковороду до цибулі і моркви,тушкуємо перемішуючи.
додаємо 2 столової ложки томатної пасти і приправи(гострої,щось типу хмелі-сунелі)Тушкуємо на повільному вогні хвилин 10.
Все це потрібно зробити швидко до того як картопля буде готовий.
Всю цю масу з сковороди відправляємо в бульйон.
додаємо маслини(половинки),лавровий лист і лимон за смаком і варимо до готовності картофеля.Лімон можна додати в самому кінці після готовності картоплі або відразу в тарілку.
Смачного.
Подібні рецепти
Часникові бургери з індичкою
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Грибна солянка з картоплею і сметаною
Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...
Грибна солянка з овочами на зиму
Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...
Грибна солянка з помідорами на зиму
Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...