Рецепт Філе тріски в клярі
Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт!
опис приготування:
Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експериментувати, на приклад пару раз я додавала карі, вийшло дуже цікаве поєднання! Що стосується Соусу Сірача, якщо його немає в магазині, можна його приготувати в домашніх умовах. Цей соус має гостро-солодкий смак, для його приготування нам знадобиться 200 г Червоний перець Фресно чилі, можна замінити халапеньйо або серрано; 2 ст. L. пальмового цукру; 1 немає. L. среднезернистой солі; 1 склянка оцту; 4 зубчики часнику; ріжемо перець, подрібнюємо часник, заливаємо все це оцтом, трохи солимо і даємо настоятися ніч. На наступний день все це підігріваємо на плиті, додаємо цукор, доводимо до кипіння і даємо покипіти близько 5 хвилин. Тепер все переливаємо в блендер і гарненько перемелює до пюреобразной консистенції, після чого проціджують через сито — от і все, готово!
Втім, якщо не хочете запарюватися, то просто вивчіть наведений нижче рецепт філе тріски в клярі, а соус не готуйте Удачі!
- гарячкові файл— 500-600 грам
- борошно— 1/2 склянки
- Чорний мелений перець— 1/4 чайних ложки
- Дрібна морська сіль— 1/2 чайних ложки
- паприка— 1/2 чайних ложки
- яйця— 2 штуки
- Приправа "; Перець лимонний" — 1/2 чайних ложки(відмінно підходить для гасіння і смаження риби)
- паніровачние сухарі— 1 Склянка
- пармезан— 1/4 склянки(натерти)
- Оливкова олія— За смаком
- майонез— 1/3 склянки(для соусу)
- перець халапеньо— 2 Ст. ложки(дрібно порізати)
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
- лимонного сік— 1 Ст. ложка
- вустерширський соус— 1/2 чайних ложки
- Тайський соус Сірача— 1/2 чайних ложки
- Зелена цибуля— 1 Ст. ложка(дрібно нарізати)
Візьміть три миски, в одну насипте борошно, по-друге розбийте яйця (збийте їх), в третин змішайте панірувальні сухарі з морською сіллю, чорним перцем, паприка, лимонним перцем і тертим пармезаном.
Тепер обваляйте шматочок тріски в борошні з усіх боків, потім умочіть в яєчної суміші.
Тепер як слід обваляйте тріску в панірувальних сухарях.
Виконайте те ж саме з іншими шматочками тріски. Змастіть деко оливковою олією і викладайте їх на деко. тепер, коли все готово, ставимо деко в розігріту духовку і запікаємо протягом 15 хвилин при температурі 220-250 градусів, до золотистої скоринки.
для соусу, змішайте всі інші інгредієнти.
Подібні рецепти
Шарлотка з яблуками в мультиварці
До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...
Філе тріски з помідорами і грибами
Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...
Філе мінтая в клярі
Філе минтая в клярі може стати як повноцінним обідом, якщо підібрати гарнір, так само і закускою. Готується швидко і легко. Спробуйте. опис приготування: Рецепт філе минтая в клярі я завчила напам'ять, повірте, нічого складного в приготуванні немає. Виберіть хорошу рибу, свіжу або заморожену. ...
Філе пангасіуса в клярі
Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...
Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...