Рецепт Суп з лісовими грибами

Рецепт Суп з лісовими грибами
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Ні для кого не секрет, що лісові гриби більш ароматні, ніж їх тепличні побратими. Ось і суп з них вийде з більш насиченим смаком і ароматом. Збираємо гриби і готуємо з них смачний суп до обіду

опис приготування:

Смачний і ароматний наваристий суп з лісових грибів приготувати дуже легко. Та й часу цей процес не займе багато. Тому, якщо ви повернулися з лісу з видобутком, обов'язково зваріть такий ось суп. Багато хто не обсмажують гриби для супу, але мені більше подобається готувати суп саме так.

дивіться, як приготувати суп з лісовими грибами. До речі, грибочки можна взяти і заморожені.

  • Лісні гриби— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • Дрібна вермішель— 1,5 Ст. ложки
  • вода— 2 L
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • сіль— 2 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
Суп з лісовими грибами - фото крок 1 Насамперед очистимо гриби, а потім помиємо.

Суп з лісовими грибами - фото крок 2 Потім нарізаємо гриби на шматочки середньої величини.

Суп з лісовими грибами - фото крок 3 Перекладаємо нарізані гриби в каструлю з водою, доводимо до кипіння і зливаємо воду. Потім заливаємо чистою водою (2 L) і варимо хвилин 15.

Суп з лісовими грибами - фото крок 4 Процідимо грибний бульйон і відправимо назад на плиту, гриби нехай побудуть в друшляку.

Суп з лісовими грибами - фото крок 5 почистимо картопля, наріжемо на невеликі кубики і відправимо в грибний бульйон, хай вариться.

Суп з лісовими грибами - фото крок 6 Очищену цибулю нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо хвилину-дві.

Суп з лісовими грибами - фото крок 7 Додаємо до цибулі очищену і натерту на крупній тертці моркву, смажимо хвилину-дві.

Суп з лісовими грибами - фото крок 8 Додаємо на сковороду до овочів гриби і обсмажуємо все разом хвилин 10.

Суп з лісовими грибами - фото крок 9 Картопля практично готовий, додаємо в каструлю обсмажені з цибулею і морквою гриби. солимо, додаємо перець.

Суп з лісовими грибами - фото крок 10 Коли суп закипить, Поставка vermišel '. Хоча і без неї суп буде смачним. варимо хвилин 5.

Суп з лісовими грибами - фото крок 11 Пробуємо суп на смак, додаємо солі, якщо треба. Додамо лавровий лист і вимикаємо вогонь. Даємо супу настоятися хвилин 5-10.

Суп з лісовими грибами - фото крок 12 І подаємо до столу. Можна зі сметаною і зеленню.

Подібні рецепти

Судак в вершках з лісовими грибами

Начинка з фаршу для млинців

Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...

Гречаний суп з грибами

Гречаний суп з грибами

Корисний і смачний суп з гречки з грибами. Люблю готувати його на вечерю, так як він виходить дуже легким і смачним. Спробуйте, рецепт для вас. опис приготування: Картопля ставимо варитися, а в цей час готуємо зажарку з цибулі і грибів. Потім відправляємо в каструлю до картоплі гречку і зажарк...

Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з грибами

Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...

Суп з індички з грибами і булгуром

Суп з індички з грибами і булгуром

Це легкий і ситний суп. Вариться він просто і швидко, без обсмажування і зайвого жиру. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Гомілку індички відмінно підходить для варіння супів. Бульйон виходить насиченим, міцним і ароматним. Однією гомілки вистачає на велику каструлю супу. Н...