Рецепт Суп італійський

Рецепт Суп італійський
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування італійського супу з квасолею, макаронами і овочами.

опис приготування:

Біла квасоля заливається водою і замочується протягом ночі, після чого заливається бульйоном і ставиться на вогонь. Луки порей і ріпчасту слід дрібно нарубати, а морквину нарізати невеликими кубиками й обсмажити в маслі. Картопля також шинку кубиками, потім лягає в бульйон, в якому вже плаває квасоля. Туди ж кидаються обсмажені овочі, шпинат, стручковая фасоль, сіль, перець.

Всі інгредієнти варяться до готовності. Макаронні вироби варто кинути в суп практично перед закипанням, щоб вироби не розлізлися, і не втратили форми. При подачі на стіл блюдо посипається тертим сиром.


  • квасоля біла— 1/2 склянки
  • бульйон м'ясний— 6 склянок
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • ріпчаста цибуля— 1 штука
  • цибуля-пористий— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • картопля— 1 штука
  • стручковая фасоль— 150 грам
  • макарони— 100 грам
  • сир— 3 Ст. ложки(твердый тертый )
  • сіль , цукор, перець чорний мелений— — За смаком
Біла квасоля заливається водою і замочується протягом ночі, після чого заливається бульйоном і ставиться на вогонь. Луки порей і ріпчасту слід дрібно нарубати, а морквину нарізати невеликими кубиками й обсмажити в маслі. Картопля також шинку кубиками, потім лягає в бульйон, в якому вже плаває квасоля. Туди ж кидаються обсмажені овочі, шпинат, стручковая фасоль, сіль, перець.

Всі інгредієнти варяться до готовності. Макаронні вироби варто кинути в суп практично перед закипанням, щоб вироби не розлізлися, і не втратили форми. При подачі на стіл блюдо посипається тертим сиром.


Подібні рецепти

Суп італійський хлібний

Тісто для піцци: класичний італійський рецепт

Рецепт приготування хлібного італійського супу. кількість порцій: 4 оливкового масла— 3 Ст. ложки цибулина— 1 штука білого сухого вина— 30 мілілітрів свіжих помідорів— 1 кілограм(або консервованих у власному соку) гілочки кінзи— 2 штуки часнику— 2 зубчики білого хліба— 200 грам цукру— 1,5 Ст. л...

Суп італійський з дрібної пастою

Суп італійський з дрібної пастою

приготуємо смачний, ніжний італійський суп з дрібною пастою. Цей суп дуже красиво виглядає, він сподобається і дорослим і дітям і тим, хто любить овочеві супи без м'яса. Хоча це дуже ситний супчик. опис приготування: Суп італійський з дрібної пастою виходить дуже ароматним завдяки базиліку та ...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...