Рецепт Суп італійський з дрібної пастою

Рецепт Суп італійський з дрібної пастою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
приготуємо смачний, ніжний італійський суп з дрібною пастою. Цей суп дуже красиво виглядає, він сподобається і дорослим і дітям і тим, хто любить овочеві супи без м'яса. Хоча це дуже ситний супчик.

опис приготування:

Суп італійський з дрібної пастою виходить дуже ароматним завдяки базиліку та часнику. Додавати інгредієнти можна на свій смак. Я завжди кладу побільше зелені. заправлений вершками, цей суп набуває дуже ніжний смак. сподіваюся, вам сподобається. Смачного!

  • Томатний сік— 1 літр
  • помідор— 6 штук
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 6 зубчиків
  • базилік— 1 штука(пучок)
  • макаронні вироби (черепашки)  — 100 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • вершки— 200 мілілітрів(20-25%)
Суп італійський з дрібної пастою - фото крок 1 Наріжте цибулю і моркву дуже дрібними кубиками, часник роздушіть і порубати. У великій каструлі з товстим дном розігрійте масло, покладіть цибулю, часник і морква, готуйте на середньому вогні, помішуючи, 15 хв.
Помідори обдайте окропом, потім холодною водою, видаліть шкірку, наріжте м'якоть невеликими шматочками, додайте в каструлю з овочами.

Суп італійський з дрібної пастою - фото крок 2 Влийте томатний сік, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні, частково прикривши кришкою, 20 хв.
Окремо у великій кількості підсоленого окропу зваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці, дещо не доваривши. Відкиньте на друшляк і покладіть пасту в суп.

Суп італійський з дрібної пастою - фото крок 3 У базиліка зніміть листя (стебла не знадобляться) і дуже тонко наріжте. Додайте половину листя в суп, приправити сіллю, поперчіть. Зніміть каструлю з вогню, закрийте кришкою, дайте супу настоятися, 5 хв. Збийте вершки в стійку піну, умішайте залишився базилік, сіль і перець. подавайте суп, виклавши в тарілки по великій ложці вершків.

Подібні рецепти

Суп італійський хлібний

Пахлава грузинська

Рецепт приготування хлібного італійського супу. кількість порцій: 4 оливкового масла— 3 Ст. ложки цибулина— 1 штука білого сухого вина— 30 мілілітрів свіжих помідорів— 1 кілограм(або консервованих у власному соку) гілочки кінзи— 2 штуки часнику— 2 зубчики білого хліба— 200 грам цукру— 1,5 Ст. л...

Суп італійський

Суп італійський

Рецепт приготування італійського супу з квасолею, макаронами і овочами. опис приготування: Біла квасоля заливається водою і замочується протягом ночі, після чого заливається бульйоном і ставиться на вогонь. Луки порей і ріпчасту слід дрібно нарубати, а морквину нарізати невеликими кубиками й о...

Суп мінестроне з пастою

Суп мінестроне з пастою

Рецепт приготування італійського супу мінестроне з пастою, цукіні, сквош, грибами, морквою, цибулею, селерою, квасолею, помідорами і сиром. опис приготування: Цей густий овочевий італійський суп просто ідеальний для літа. цукіні— 2 штуки сквоша— 2 штуки білих грибів— 240 грам оливкового масл...

Суп з томатною пастою і локшиною

Суп з томатною пастою і локшиною

Пропоную простий рецепт супу з томатною пастою і локшиною. Готується дуже швидко, при цьому смак ні краплі не страждає. Відмінний рецепт для вегетаріанського або дієтичного меню. Підходить для поста! опис приготування: Дуже часто супи готуються на різних м'ясних бульйонах. Я вирішила зробити с...

Солянка грибна на зиму з томатною пастою

Солянка грибна на зиму з томатною пастою

Запишіть в куховарську книгу собі рецепт приготування солянки грибної на зиму з томатною пастою. Це дуже смачна і ситна заготовка для гарячих страв і не тільки. Можна готувати з різними грибами! опис приготування: подивіться, як приготувати солянку з грибами на зиму з томатною пастою. Її можна...