Рецепт Гриби в мультиварці на пару

Рецепт Гриби в мультиварці на пару
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
соковиті, дуже ніжні і смачні гриби в мультиварці на пару в домашніх умовах — відмінне блюдо для обіду або вечері. При бажанні їх можна нафарширувати чим завгодно — м'ясом, овочами або соусом.

опис приготування:

1. Гриби треба вимити і відкинути на друшляк. Коли вода стекла, акуратно відокремити ніжки від капелюшків.

2. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.

3. На сковороді розігріти вершкове масло і відправити туди цибулю.

4. Ніжки подрібнити і викласти до цибулі.

5. Морква очистити і натерти на тертці. Додати на сковороду.

6. Обсмажити овочі до готовності. При бажанні в рецепт приготування грибів в мультиварці на пару можна використовувати також часник або інші овочі за смаком.

7. За пару хвилин до закінчення смаження викласти на сковороду подрібнене відварене філе. Можна взяти не тільки курочку, але і інше м'ясо.

8. Начинку посолити і поперчити за смаком, трохи остудити.

9. Нафарширувати капелюшки грибів.

10. На дно чаші мультиварки налити воду. Можна додати лавровий лист для аромату.

11. Встановити пароварку і викласти туди грибочки.

12. Включити режим "; Пар" або & Quot; Обман Парова" і готувати близько півгодини — 45 хвилин.

13. Подавати приготовані гриби в мультиварці на пару в домашніх умовах можна з будь-яким гарніром до смаку і овочами.

13.

  • гриби— 500 грам
  • відварене філе— 100 грам
  • морква— 0.5 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
1. Гриби треба вимити і відкинути на друшляк. Коли вода стекла, акуратно відокремити ніжки від капелюшків.

2. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.

3. На сковороді розігріти вершкове масло і відправити туди цибулю.

4. Ніжки подрібнити і викласти до цибулі.

5. Морква очистити і натерти на тертці. Додати на сковороду.

6. Обсмажити овочі до готовності. При бажанні в рецепт приготування грибів в мультиварці на пару можна використовувати також часник або інші овочі за смаком.

7. За пару хвилин до закінчення смаження викласти на сковороду подрібнене відварене філе. Можна взяти не тільки курочку, але і інше м'ясо.

8. Начинку посолити і поперчити за смаком, трохи остудити.

9. Нафарширувати капелюшки грибів.

10. На дно чаші мультиварки налити воду. Можна додати лавровий лист для аромату.

11. Встановити пароварку і викласти туди грибочки.

12. Включити режим "; Пар" або & Quot; Обман Парова" і готувати близько півгодини — 45 хвилин.

13. Подавати приготовані гриби в мультиварці на пару в домашніх умовах можна з будь-яким гарніром до смаку і овочами.

13.

Подібні рецепти

Фаршировані огірки на пару

Маринована морква на зиму

Рецепт приготування огірків, фаршированих свинячим фаршем, креветками і солодкою кукурудзою. опис приготування: Фаршировані огірки стануть відмінною легкою закускою на фуршеті. приготування: Змішати свинячий фарш з нарізаними креветками. Розмолоти часник і перець горошком, додати в м'ясну сумі...

Фаршировані перці на пару

Фаршировані перці на пару

Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...

Філе лосося з оливками на пару

Філе лосося з оливками на пару

Філе лосося з оливками на пару — смачне, ніжне і, що досить важливо, полезнейшее блюдо. Риба виходить неймовірно смачною і просто тане в роті. опис приготування: У кулінарії я намагаюся дотримуватися правила, що смачна їжа повинна по можливості бути ще й корисною. З цієї причини червона риба —...

Суфле з яловичини на пару

Суфле з яловичини на пару

Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...

Суфле з риби на пару

Суфле з риби на пару

Дуже ніжне і повітряне рибне філе, яке готується в пароварці або ж в мультиварці. Таке блюдо підійде не тільки для дорослих, але і для дитячого харчування. Підійде на сніданок, обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо суфле з риби на пару в домашніх умовах. Спершу приготуйте рибу та овоч...