Рецепт Суп картопляний
Само собою, неможливо приготувати суп, використовуючи виключно картопля. Інші овочі додадуть основного компоненту пікантність і розкриють всіма улюблений смак картоплі, нашого "; другого хліба ";.
опис приготування:
1. Своїм та чистимо всі овочі, зелень відкладаємо в сторону, щоб дати стекти зайвій воді.
2. Картоплю ріжемо середніми кубиками. Морквину ріжемо тонкими кружечками або половинками кружечків.
3. Лук ріжемо як можна дрібніше — він не повинен впадати в очі в загальній масі супу.
4. На великій сковороді розігріваємо олію (можна взяти також рівні частини рослинного і вершкового масла) і обсмажуємо в ньому, рівномірно помішуючи, всі овочі. солимо, перчим.
5. Обсмажені овочі складаємо в каструлю, заливаємо бульйоном, додаємо лавровий лист і майже всю петрушку. Варимо на середньому вогні хвилин 15.
6. Набираємо з каструлі 3 столові ложки вже готових овочів, відкладаємо їх окремо на блюдце.
7. Залишок супу варимо ще 10 хвилин, знімаємо з вогню і міксером подрібнюємо до стану пюре. Вливаємо вершки і ще раз змішуємо.
8. Викладаємо в пюре зелений горошок, і відкладені овочі. Знову ставимо на вогонь, даємо закипіти і варимо на слабкому вогні не більше 2 хвилин.
9. Пробуємо суп на сіль і перець. При необхідності додаємо ще спецій. Знімаємо з вогню, розливаємо по тарілках. Зверху прикрашаємо ложкою сметани і залишками рубаною петрушки. Усе! Можна назвати домашніх до столу.
- картопля— 1200 грам
- цибуля ріпчаста— 4 штуки(середній)
- горошок зелений— 200 грам
- рослинна олія— 4 Ст. ложки
- бульйон— 1 літр(овочевий, курячий, яловичий)
- вершки— 200 мілілітрів
- крем— 4 Ст. ложки
- сіль, перець— 1 За смаком
- лавровий лист— 2 штуки
- петрушка— 0,3 склянки(рубана)
2. Картоплю ріжемо середніми кубиками. Морквину ріжемо тонкими кружечками або половинками кружечків.
3. Лук ріжемо як можна дрібніше — він не повинен впадати в очі в загальній масі супу.
4. На великій сковороді розігріваємо олію (можна взяти також рівні частини рослинного і вершкового масла) і обсмажуємо в ньому, рівномірно помішуючи, всі овочі. солимо, перчим.
5. Обсмажені овочі складаємо в каструлю, заливаємо бульйоном, додаємо лавровий лист і майже всю петрушку. Варимо на середньому вогні хвилин 15.
6. Набираємо з каструлі 3 столові ложки вже готових овочів, відкладаємо їх окремо на блюдце.
7. Залишок супу варимо ще 10 хвилин, знімаємо з вогню і міксером подрібнюємо до стану пюре. Вливаємо вершки і ще раз змішуємо.
8. Викладаємо в пюре зелений горошок, і відкладені овочі. Знову ставимо на вогонь, даємо закипіти і варимо на слабкому вогні не більше 2 хвилин.
9. Пробуємо суп на сіль і перець. При необхідності додаємо ще спецій. Знімаємо з вогню, розливаємо по тарілках. Зверху прикрашаємо ложкою сметани і залишками рубаною петрушки. Усе! Можна назвати домашніх до столу.
Подібні рецепти
Медовий пиріг на швидку руку
Ароматна тарілка наваристого супу - відмінний початок обіду. особливо, якщо це грибний суп зі свіжими овочами, корисний і смачний. опис приготування: Картопля містить велику кількість вітамінів і калію. Лук багатих фітонциди пористих, а морква - каротином. Гриби збагачують блюдо білками і екс...
Суп картопляний зі щавлем
Це перша страва також називають "; Зелений борщ ";. Приготувати його дуже легко, а виходить він дуже смачним, ароматним, ситним і красивим. З ним впорається кожна господиня, особливо з цим рецептом! опис приготування: Цей рецепт - традиційний в нашій родині, так як ще мама розповіла мені, як п...
Суп картопляний з локшиною
пропонуємо рецепт, як приготувати суп картопляний з локшиною. легкий, дієтичний, але в той же час живильний і смачний. Він відмінно втамує голод, додасть сил і зігріє в зимовий день. готуємо разом! опис приготування: Кожна господиня знає не один рецепт приготування картопляного супу з локшиною...
Суп картопляний з овочами
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп картопляний з овочами. Найпростіше в приготуванні блюдо прийшло до нас з баварських Альп. Цей ситний супчик із задоволенням з'їдається в холодну пору! опис приготування: Цей суп я готую не тільки взимку, але і влітку. У спекотну пору бекон або ...
Суп картопляний вегетаріанський
Суп картопляний вегетаріанський підійде для тих, хто не вживає в їжу м'ясо і продукти тваринного походження. Актуальний буде він і під час Великого посту. Блюдо виходить дуже смачним! опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати суп картопляний вегетаріанський, то прочитайте цей рецепт. ...