Рецепт Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою

Рецепт Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування гранола з вівсяних пластівців, мигдалю, кокосової стружки, паростків пшениці, меду, екстракту ванілі і суміші сухофруктів.

опис приготування:

Гранола дуже зручна закуска, і в запеченому вигляді її можна завжди мати під рукою. За цим рецептом у вас вийде від 12 до 16 батончиків гранола. Як сухофруктів в рецепті використовується суміш абрикосів, журавлини і родзинок.

  • кокосових пластівців— 1 Склянка
  • екстракту ванілі— 1 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму і вистелити його пергаментного паперу. Перемішати вівсяні пластівці, мигдаль і кокосову стружку на деку і випікати 10-12 хвилин, періодично помішуючи, поки вони не підрум'яняться. Викласти суміш у велику миску і перемішати з зародками пшениці. Знизити температуру духовки до 150 градусів.
Додати в вівсяну суміш мед, ванільний екстракт і сіль, добре перемішати, а потім додати сухофрукти.

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою - фото крок 2 2. Викласти суміш у підготовлену форму і притиснути до поверхні мокрими пальцями або силіконовим шпателем, поки суміш не буде притиснута якомога щільніше.

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою - фото крок 3 3. Випікати протягом 25-30 хвилин, до світло золотистого кольору. Дати охолонути протягом 2-3 годин, потім розрізати на квадрати зазубреним ножем.

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою - фото крок 4 4. Зберігати батончики в герметичній тарі при кімнатній температурі протягом 1-2 тижнів. Також ви можете зберігати гранола в холодильнику, так як вона завжди залишається твердою при цьому. Перед вживанням розм'якшити гранола при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Шоколадний торт з кокосовою стружкою

Млинці з маком та кокосовою стружкою

Прийшов час розповісти один рецепт, який я підслухала на Дні народження у подруги. Сьогодні збираюся спекти смачний десерт. ось, як приготувати шоколадний торт з кокосовою стружкою. опис приготування: Коли я готувала цей торт, мені було дуже цікаво, який вийде крем. Там і не крем же зовсім, а ...

Гранола домашнього приготування

Гранола домашнього приготування

Гранола на сьогоднішній день вважається одним з найсмачніших, корисних і швидких сніданків. звичайно, її можна придбати в магазині, але куди приємніше домашнього приготування. Ділюся простим рецептом! опис приготування: Зазначені в інгредієнтах горіхи і ягоди — це лише як варіант. Ви можете вз...

Гранола із сухофруктів

Гранола із сухофруктів

Гранола із сухофруктів — це відрізняючи заготовка для сніданку. Готову гранола можна залити молоком, вийде смачне і корисне блюдо. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Страви з вівсянки — це максимальна користь для здоров'я, а якщо додати ароматні сухофрукти, то вийде ще смачніше. Гран...

Гранола

Гранола

На сніданок приготована гранола в домашніх умовах — ідеальний варіант для дітей і дорослих. смачно, корисно, ситно і завжди різноманітно. Обов'язково зверніть увагу на цей простий рецепт. опис приготування: Цей простий рецепт гранола хороший тим, що його можна варіювати на власний смак. складо...

Гранола від Юлії Висоцької

Гранола від Юлії Висоцької

Я часто їм гранола на сніданок і кожен раз намагаюся приготувати її по-різному. Особливо сподобалася мені гранола за рецептом Юлії Висоцької. опис приготування: Для гранола вибирайте вівсяні пластівці швидкого приготування, які варяться за 3 хвилини. Чим краще за якістю будуть горіхи, масло і ...