Рецепт Солянка з баранини

Рецепт Солянка з баранини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
З незвичайного м'яса будемо готувати незвичайне блюдо - солянку з баранини, макаронів, солоних огірочків і томатного соусу. Восторг для всіх гурманів гарантований!

опис приготування:

Для солянки з баранини заздалегідь відваріть м'ясо. Поріжте його разом з цибулею, стрілками часнику і солоними огірками. відваріть макарони. Обсмажте цибулю на розпеченій сковороді до золотистого кольору, потім додайте м'ясо, часник і солоні огірки, трохи тушкуйте. Потім додайте листя шпинату, томатний соус, спеції за смаком, виноградний оцет і макарони. добре перемішайте. Додайте на тарілочку кілька маринованих помідорів чері і подавайте на стіл. Смачного!

  • Макарони "; Пір'я"  — 300 грам
  • Томатний соус— 100 грам
  • шпинат— 60 грам
  • баранина— 600 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Солоні огірки— 3 штуки
  • Пучок стрілок часнику— 1 штука
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • сіль, спеції— За смаком
  • Винний оцет— 3 Ст. ложки
Солянка з баранини - фото крок 1 Баранину відваріть заздалегідь до готовності. Також відваріть макарони.

Солянка з баранини - фото крок 2 Наріжте цибулю і варене м'ясо.

Солянка з баранини - фото крок 3 Обсмажте цибулю на розпеченій сковороді до золотистого кольору, потім додайте м'ясо.

Солянка з баранини - фото крок 4 Поріжте стрілки часнику і також додайте на сковороду.

Солянка з баранини - фото крок 5 Потім поріжте солоні огірки і також відправте до м'яса.

Солянка з баранини - фото крок 6 Коли м'ясо трохи згасити, додайте листя шпинату.

Солянка з баранини - фото крок 7 Потім томатний соус, спеції за смаком і виноградний оцет.

Солянка з баранини - фото крок 8 Після цього всипте відварені макарони і добре перемішайте. Додайте на тарілочку кілька маринованих помідорів чері і подавайте на стіл.

Подібні рецепти

Грецькі фрикадельки з баранини

Шарлотка зі згущеним молоком

У Греції у кожної господині є свій власний рецепт цього чудового блюда. Хтось готує їх з баранини, хтось із свинини і яловичини. Пропоную приготувати фрикадельки за моїм рецептом. опис приготування: соковиті, ароматні, ніжні, м'які і неймовірно смачні грецькі фрикадельки з баранини. Рецепт дуж...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...

Харчо з баранини класичне

Харчо з баранини класичне

Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...