Рецепт Солоні баклажани на зиму
Цей рецепт приготування солоних баклажанів на зиму дуже сподобається всім любителям незвичайного. Будемо фарширувати баклажани овочами, і в овочевий ж прошарку і засолюють. смачно, просто і нарядно!
опис приготування:
як вид, це, звичайно ж, не класичний рецепт солоних баклажанів на зиму, але мені з такою пошаровим начинкою подобається навіть більше! Адже звичайна квашена або солона капуста завжди взимку приїдається, а баклажани надають неймовірно цікавий відтінок смаку всім іншим овочам. При цьому ви не повинні переживати, — гіркоту баклажанів повинна піти в процесі варіння, і повністю нейтралізувати солоним розчином. Так що ваші солоні баклажани на зиму в домашніх умовах претендують на те, щоб стати улюбленою закускою вашої родини! Тому рекомендую заготовлювати побільше!
- баклажани— 6 штук
- капуста— 1 штука
- Перецьь болгарський— 3 штуки
- петрушка— 200 грам
- морква— 1 штука
- часник— 1 штука
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
2. Болгарський перець миємо, обсушуємо, і нарізаємо невеликими кубиками. Краще взяти перці різних кольорів.
3. Змішуємо всі інгредієнти разом, додаємо сіль, і розмішуємо. Залишимо осторонь хоча б на деякий час, але ідеально — на ніч.
4. баклажани миємо, зрізаємо верхню і нижню частини, і робимо поздовжній розріз на кожному.
5. Відварюємо деякий час, як тільки поміняють колір, — можна діставати і остуджувати.
6. Коли баклажани повністю охолонуть, — видавлюємо з них насіння через зроблений розріз, та й зайва волога заодно вийде.
7. Тепер кожен баклажан фаршируємо справжній начинкою, і викладаємо в банку.
8. Так як начинки вийде більше, то перекладаємо між баклажанами шари овочевої начинки. Окремо розбавляємо холодну воду з великою кількістю солі, і zabivaem банк. Готово!
Подібні рецепти
Баклажани солоні з морквою
Ви не любителька консервації з оцтом, або зайва кислота вам протипоказана по здоров'ю? простий рецепт, як приготувати солоні огірки без оцту на зиму - гарне рішення ваших проблем. опис приготування: Для того щоб законсервувати на зиму солоні огірки без оцту, не потрібно бути справжньою Кудесни...
Солоні огірки без закачування на зиму
Шалений смачні огірочки на зиму! За великим рахунком ця консервація є вже готовим салатом. солоненькі, хрусткі огірочки — це прекрасне доповнення до будь-якого гарніру або до м'ясної страви! опис приготування: кількості інгредієнтів, зазначених в даному рецепті, вистачить, щоб заготовити одну ...
Солоні огірки на зиму
Солоні огірки на зиму готуємо так. У банки потрібно залити розсіл і чекати пару днів, коли огірки дозріють і тільки потім вже їх закочувати. Процес це тривалий, але результат чудовий. опис приготування: Солоні огірки на зиму можна закатати і звичайними кришками. Зберігати їх потрібно в прохол...
Солоні огірки на зиму без оцту
У скарбничку з улюбленими рецептами заготовок хочу запропонувати додати ще один цікавий варіант. покажу вам, як приготувати солоні огірки на зиму без оцту з ароматними спеціями. запам'ятовуйте! опис приготування: Це досить простий рецепт, незважаючи на те, що часу він займає чимало. активний п...
Солоні огірки на зиму в банках
За цим рецептом огірки заготовлювала ще моя прабабуся. У розсолі ніякого оцту, тільки сіль. Такі хрусткі солоні огірочки нікого не залишать байдужим: вони подобаються і дітям, і дорослим. опис приготування: Вам не можна їсти консервацію з оцтом, але ви хочете взимку похрумтіти огірочком? Я под...