Рецепт Солона коса з сиром і беконом

Рецепт Солона коса з сиром і беконом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне тісто, підготувати начинку і сформувати косичку. Все легко і дуже смачно! Ковбасний сир беріть хорошої якості, бекон - сирокопчений, але можна і смажений. приступимо!

  • ковбасний сир— 150 грам(начинка)
  • бекон сирокопчені— 120 грам(начинка
    )
  • Борошно пшеничне— 400 грам
  • яйце— 1 штука(+ жовток для змазування косички)
  • молоко— 200 мілілітрів(+ 2 ст.л. для змазування косички)
  • свіжі дріжджі— 20 грам
  • сіль— 5 грам
  • рідкий мед— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів(гірчичне)
Солона коса з сиром і беконом - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. В оригінальному рецепті використовується гірчичне масло, але якщо його немає, покладіть будь-яку рослинну.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 2 У теплому молоці розчиніть сіль, мідь, дріжджі. додайте яйце, влийте масло і перемішайте.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 3 просійте борошно, вводите її частинами в тісто. замісити грудку.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 4 Накрийте його серветкою і залиште в теплі на 1 час.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 5 Поки тісто підходить, потрібно підготувати начинку: натріть на крупній тертці ковбасний сир, бекон дрібно поріжте смужками.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 6 Підійшло тісто розділити на три частини, кожну скачайте в ковбаску завдовжки близько 50 см. Пальцями розплющите першу ковбаску, покладіть на неї третину начинки.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 7 Укладіть начинку всередині ковбаски. Так само поступите з іншими джгутиками.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 8 З трьох джгутиків сплетіть кіску, зафіксуйте край.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 9 Перенесіть косичку на пергамент. змастіть глазур'ю (молоко + жовток + щіпка солі). За бажанням посипте кунжутом або насінням соняшнику. Залиште на 30-40 хвилин підходити в теплі.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 10 випікайте при 180 градусах 30-35 хвилин.

Солона коса з сиром і беконом - фото крок 11 Дайте кісці охолонути - і подайте до чаю. приємного!

Подібні рецепти

Солона червона риба

Черемша солона

Хіба може бути закуска смачніше, ніж солона червона риба? Якщо правильно засолити червону рибу, вона виходить божественно смачною і завжди є найбільш затребуваною на будь-якому святковому столі. опис приготування: Я добре засолену червону рибу люблю більше будь-яких м'ясних виробів і делікатес...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Гужеро з сиром і беконом

Гужеро з сиром і беконом

Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...

Яловичина з беконом і прянощами

Яловичина з беконом і прянощами

Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, ...