Рецепт Солона коса з сиром і беконом
Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт.
опис приготування:
Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне тісто, підготувати начинку і сформувати косичку. Все легко і дуже смачно! Ковбасний сир беріть хорошої якості, бекон - сирокопчений, але можна і смажений. приступимо!
- ковбасний сир— 150 грам(начинка)
- бекон сирокопчені— 120 грам(начинка
) - Борошно пшеничне— 400 грам
- яйце— 1 штука(+ жовток для змазування косички)
- молоко— 200 мілілітрів(+ 2 ст.л. для змазування косички)
- свіжі дріжджі— 20 грам
- сіль— 5 грам
- рідкий мед— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 20 мілілітрів(гірчичне)
У теплому молоці розчиніть сіль, мідь, дріжджі. додайте яйце, влийте масло і перемішайте.
просійте борошно, вводите її частинами в тісто. замісити грудку.
Накрийте його серветкою і залиште в теплі на 1 час.
Поки тісто підходить, потрібно підготувати начинку: натріть на крупній тертці ковбасний сир, бекон дрібно поріжте смужками.
Підійшло тісто розділити на три частини, кожну скачайте в ковбаску завдовжки близько 50 см. Пальцями розплющите першу ковбаску, покладіть на неї третину начинки.
Укладіть начинку всередині ковбаски. Так само поступите з іншими джгутиками.
З трьох джгутиків сплетіть кіску, зафіксуйте край.
Перенесіть косичку на пергамент. змастіть глазур'ю (молоко + жовток + щіпка солі). За бажанням посипте кунжутом або насінням соняшнику. Залиште на 30-40 хвилин підходити в теплі.
випікайте при 180 градусах 30-35 хвилин.
Дайте кісці охолонути - і подайте до чаю. приємного!
Подібні рецепти
Черемша солона
Хіба може бути закуска смачніше, ніж солона червона риба? Якщо правильно засолити червону рибу, вона виходить божественно смачною і завжди є найбільш затребуваною на будь-якому святковому столі. опис приготування: Я добре засолену червону рибу люблю більше будь-яких м'ясних виробів і делікатес...
Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом
У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...
Гужеро з сиром і беконом
Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...
Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні
Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...
Яловичина з беконом і прянощами
Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон на середньому вогні в сковороді, поки він не почне набувати коричневий колір, близько 4 хвилин. Додати цибулю і часник, смажити протягом 30 секунд. Додати червоний перець, ...