Рецепт Сметанний пиріг з капустою
Сметанний пиріг з капустою — смакота! Його можна подати на свято, використовувати в якості закуски або навіть повноцінного страви на вечерю. Обов'язково спробуйте приготувати цей чудовий пиріг будинку.
опис приготування:
Як приготувати сметанний пиріг з капустою?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
2. капусту нашаткуйте. Цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Петрушку і кріп промийте і подрібніть, якщо цього ще не зробили.
3. У каструлі або сковороді на середньому вогні розтопіть масло.
4. Додайте в каструлю з маслом приготовані капусту і цибулю. смажте, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою, але не дозволяйте, щоб вона стала золотисто-коричневої.
5. Зніміть капусту з вогню, додайте подрібнену зелень і добре перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком і ще раз перемішайте.
6. В окремій великій мисці змішайте майонез, яйця і сметану.
7. Введіть в суміш борошно і розпушувач, перемішайте до утворення однорідної маси.
8. Форму для запікання змастіть маслом. Влийте в неї половину тесту.
9. На половину тіста в формі викладіть капусту.
10. Зверху капусту залийте половиною тесту. Лопаткою розрівняйте тісто по поверхні капусти, щоб не залишилося дірочок.
11. Запікайте пиріг з капустою в розігрітій духовці протягом 45 хвилин.
Перед подачею пиріг остудіть.
Смачного!
- Качан капусти— 1 штука(середнього розміру)
- петрушка, кріп подрібнені— 1/4 склянки
- борошно— 1 1/4 склянки
- крем— 1 Склянка
- майонез— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 30 грам
- цибулина— 1 штука
- сіль, чорний перець— За смаком
- яйця— 2 штуки
- розпушувач— 1/2 чайних ложки
1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
2. капусту нашаткуйте. Цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Петрушку і кріп промийте і подрібніть, якщо цього ще не зробили.
3. У каструлі або сковороді на середньому вогні розтопіть масло.
4. Додайте в каструлю з маслом приготовані капусту і цибулю. смажте, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою, але не дозволяйте, щоб вона стала золотисто-коричневої.
5. Зніміть капусту з вогню, додайте подрібнену зелень і добре перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком і ще раз перемішайте.
6. В окремій великій мисці змішайте майонез, яйця і сметану.
7. Введіть в суміш борошно і розпушувач, перемішайте до утворення однорідної маси.
8. Форму для запікання змастіть маслом. Влийте в неї половину тесту.
9. На половину тіста в формі викладіть капусту.
10. Зверху капусту залийте половиною тесту. Лопаткою розрівняйте тісто по поверхні капусти, щоб не залишилося дірочок.
11. Запікайте пиріг з капустою в розігрітій духовці протягом 45 хвилин.
Перед подачею пиріг остудіть.
Смачного!
Подібні рецепти
Сметанний пиріг з пісочного тіста
Ваші рідні люблять домашню випічку і просять пиріг до вечірнього чаю, а у вас немає сил? Спечіть їм м'який, ароматний пиріг з цього дуже простим рецептом, всі будуть задоволені. Готуємо легко і смачно! опис приготування: У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати сметанний пиріг простий в ...
Сметанний торт на кефірі
Всі ми дуже любимо торти. Свято не свято, якщо на столі немає смачного торта, але не завжди є час на його випічку. Розповім простий і швидкий рецепт, як приготувати сметанний торт на кефірі. опис приготування: Приготування будь-якого торта вимагає знань і умінь. Не кожен може похвалитися таким...
Сметанний десерт з желе
Сметанний десерт з желе — легке і ніжне блюдо, головним інгредієнтом якого виступає сметана. кількість порцій: 7 складові: — 9 грам(крем 30% — 500 г Цукровий пісок — 100 г Вишневий сік — 150 мл Апельсиновий сік — 150 мл Персиковий сік 150 мл желатин швидкорозчинний — 18 г Какао-порошок — 10 г ...
Сметанний торт
Сметанний торт готується з тіста на сметані. Я додала в тісто журавлину, але цілком підійде і вишня, в тому числі, морожені ягоди. Торт виходить дуже м'яким і соковитим і чудово виглядає. опис приготування: Сметанний торт - просте, але в той же час дуже смачні ласощі. Підходить для щоденного ч...
Сметанний десерт з ягодами
ніжний, повітряний сметанний десерт з ягодами і печивом. Замість печива можна використовувати бісквіт або солодкі сухарики. Процес приготування не займе більше 15 хвилин. опис приготування: Для сметанного крему потрібно збити сметану з загустителем і пудрою. Приготувати ягоди і печиво (або біс...