Рецепт Сироп marakuji

Рецепт Сироп marakuji
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 45 хв.
Маракуйя - дивовижний екзотичний фрукт, який прийшов до нас з Бразилії. На ринках цей фрукт зустрінеш не часто, якщо знайшли такий, то пропоную спробувати, як приготувати сироп з маракуї.

опис приготування:

Такий сироп можна використовувати для приготування морозива, суфле, для алкогольних і безалкогольних напоїв. Також такий сироп відмінно підходить для просочення бісквітних коржів, які в подальшому можуть стати тортом або тістечком. Сироп добре підійде в якості основи для приготування соусів або маринадів до м'яса.

1. Перш за все для приготування сиропу плоди маракуї розрізаю і ложкою дістаю м'якоть, потім перетираю її через сито, необхідно позбутися від кісточок.

2. В сотейник всыпаю сахар, наливаю очищену воду і викладаю м'якоть плода, відправляю все на середній вогонь і доводжу до кипіння, варю до тих пір, поки крупинки цукру повністю не розчиняться.

3. Роблю вогонь на мінімум, і випарювали рідина близько п'ятнадцяти хвилин.

4. Після цього переливаю сироп в іншу ємність, закриваю кришкою і охолоджують при кімнатній температурі, після цього відправляю в холодильник. Відмінний сироп для десертів і напоїв готовий!


  • вода очищена— 1 Склянка
  • Цукровий пісок— 1 Склянка
  • М'якоть маракуйи— 0,5 склянки
Такий сироп можна використовувати для приготування морозива, суфле, для алкогольних і безалкогольних напоїв. Також такий сироп відмінно підходить для просочення бісквітних коржів, які в подальшому можуть стати тортом або тістечком. Сироп добре підійде в якості основи для приготування соусів або маринадів до м'яса.

1. Перш за все для приготування сиропу плоди маракуї розрізаю і ложкою дістаю м'якоть, потім перетираю її через сито, необхідно позбутися від кісточок.

2. В сотейник всыпаю сахар, наливаю очищену воду і викладаю м'якоть плода, відправляю все на середній вогонь і доводжу до кипіння, варю до тих пір, поки крупинки цукру повністю не розчиняться.

3. Роблю вогонь на мінімум, і випарювали рідина близько п'ятнадцяти хвилин.

4. Після цього переливаю сироп в іншу ємність, закриваю кришкою і охолоджують при кімнатній температурі, після цього відправляю в холодильник. Відмінний сироп для десертів і напоїв готовий!


Подібні рецепти

Сироп для бісквіта

Салат з грінками і сиром

Щоб торт не вдався сухуватим на смак, бісквіти обов'язково потрібно обмазати сиропом. Готується він дуже легко всього лише з трьох компонентів: цукру, води і лимонного соку. зберігається близько 2-3 днів. опис приготування: Сироп для бісквіта можна приготувати буквально за 5-6 хвилин при наявн...

Сироп для просочення торта

Сироп для просочення торта

Секретна соковитості biskvitnogo торт (і не тільки) складається в просочуванні. смачний крем, коржі, прикраси - це важливо, але і не варто забувати про сиропі. розповім, як приготувати сироп для просочення торта. опис приготування: Є безліч варіацій приготування сиропу. Можна зробити кавовий, ...

Сироп з апельсинів

Сироп з апельсинів

Вам захотілося здивувати друзів чимось простим, але в той же час екстравагантним? можна приготувати, наприклад, коктейлі. А які коктейлі без сиропу? дивіться, як приготувати сироп з апельсинів будинку. опис приготування: Перед вами ексклюзивний рецепт сиропу з апельсинів, який є невід'ємною ча...

Сироп з мандаринів

Сироп з мандаринів

Ділюся рецептом ароматного сиропу. Взимку самий сезон мандаринів, тому саме час приготувати пару баночок смачного десерту. опис приготування: Докладніше, як приготувати сироп з мандаринів, я розповім нижче. Для цього рецепта вибирайте маленькі мандарини (наприклад, сорт «Медівка»), навіть із с...

Сироп шалфея

Сироп шалфея

З рецепта ви дізнаєтеся, как приготовить сироп из шалфея с медом, который поможет устранить кашель хронического характера и в форме приступов. Убирает боли в горле. Средство очень эффективное и вкусное. опис приготування: Ниже рассказано, как приготовить сироп шалфея – простое средство для бор...