Рецепт Сироп для просочення торта

Рецепт Сироп для просочення торта
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв.
Секретна соковитості biskvitnogo торт (і не тільки) складається в просочуванні. смачний крем, коржі, прикраси - це важливо, але і не варто забувати про сиропі. розповім, як приготувати сироп для просочення торта.

опис приготування:

Є безліч варіацій приготування сиропу. Можна зробити кавовий, алкогольний, з додаванням джему та інші. Сьогодні розповім базовий рецепт, який є основою, він підійде для будь-яких коржів. Зробити його дуже просто і дуже швидко, а продукти завжди є в запасі.

  • Цукровий пісок— 200 грам
  • вода— 240 мілілітрів
1 У сотейник налийте звичайну кип'ячену воду, додайте цукровий пісок (можна білий або коричневий).

2 Надішліть сотейник на вогонь, доведіть вміст до кипіння і відразу зменшіть вогонь, варіть після закипання на повільному вогні близько 2 хвилин, до розчинення цукрових крупинок.

3 Отриману рідину охолодіть трохи і використовуйте відразу для просочення або перелийте в герметично закривається посуд, і відправте в холодильник на зберігання (до двох тижнів).

Подібні рецепти

Сироп для бісквіта

Грінки (найпростіший рецепт)

Щоб торт не вдався сухуватим на смак, бісквіти обов'язково потрібно обмазати сиропом. Готується він дуже легко всього лише з трьох компонентів: цукру, води і лимонного соку. зберігається близько 2-3 днів. опис приготування: Сироп для бісквіта можна приготувати буквально за 5-6 хвилин при наявн...

Ганаш для торта

Ганаш для торта

Мій ідеальний "; Ганаш" для торта готується на основі білого шоколаду. крем, який виходить в кінцевому результаті, я використовую для прикраси торта або інших приготованих солодощів. Дуже смачний! опис приготування: Вище я детально розповів, як приготувати "; Ганаш" для торта. Можу додати, що ...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Густий крем для торта

Густий крем для торта

Густий вершковий крем для торта перетворить навіть самі невдало спечені коржі. чудово смачний, солодкий вершковий крем відмінно лягає на будь-які торти, а також прекрасно тримає форму. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати густий крем для торта зі збитих вершків. Такий крем ви...