Рецепт Шоколадний мус з кремом і фісташками
Рецепт найніжнішого шоколадного мусу з кремом, прикрашеного фісташками і збитими вершками.
опис приготування:
Чудовий рецепт шоколадного мусу. Мус виходить дуже густим, але тим не менше повітряним. Фісташки прекрасно доповнюють його смак. те, що потрібно, щоб порадувати гостей чимось новеньким і незвичайним!
- жовтка— 1 штука
- молока— 2 склянки
- цукру— 1/4 склянки
- солі— 1/4 Ст. ложки
- желатину— 10 грам
- чорного гіркого шоколаду— 200 грам
- чорного солодкого шоколаду— 50 грам
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- жирних вершків— 2 склянки
- fistashek— 50 грам
- вершків— 50 грам(збитих )
2. Додати шоколад. Готувати на маленькому вогні, часто помішуючи, приблизно 15 хвилин, поки суміш не загусне, і не буде покривати ложку. Суміш повинна бути температури 75-80 градусів , але не кипіти, інакше вона згорнеться. Додати ванільний екстракт в шоколадну суміш, віночком ретельно перемішати. Забрати каструлю з вогню, накрити і поставити в холодильник, приблизно на півтори години, час від часу помішувати.
3. У маленькій каструльці міксером на середній швидкості збити жирні вершки. Гумової лопаткою змішати збиті вершки і шоколадну суміш.
4. Налити мус в 12 формочок для суфле.Накрить і поставити в холодильник на 4 години або поки суміш остаточно не застигне.
5. Прикрасити фісташками і готовими збитими вершками.
Подібні рецепти
Баранина з баклажанами і помідорами
Такий пиріг не соромно поставити на святковий стіл з нагоди торжества, наприклад на день народження. Дуже красивий і смачний. Беріть на озброєння. опис приготування: Фісташки для цього пирога спочатку обсмажте, потім подрібніть з борошном в блендері. З'єднайте інгредієнти для тіста, замісіть ...
Шоколадний десерт-мус
Цей рецепт для любителів шоколаду. Цим найніжнішим десертом можна порадувати гостей на святковій вечері. особливо зручно, що приготувати його необхідно заздалегідь. опис приготування: Оксамитовий і ніжний смак цього десерту нікого не залишить байдужим. Прикрасити можна не тільки кремом, але і ...
Шоколадний мус для торта
Шоколадний мус для торта — дуже ніжний і легкий. Таким мусом можна прикрасити звичайний бісквіт і він стане гарним і святковим. опис приготування: Чудову начинку для домашнього торта у вигляді шоколадного мусу дуже просто приготувати. Для цього потрібно збити вершки з цукровою пудрою, потім до...
Шоколадний мус з апельсином
Ласунам і любителям ніжних десертів хочу запропонувати на пробу дуже класну і зовсім нескладну ідею, як приготувати шоколадний мус з апельсином. нереально ароматно, смачно і апетитно! опис приготування: Активний процес займе близько 15 хвилин, але перед подачею мус потрібно залишити в холодиль...
Шоколадний мус з журавлиною і лаймом
Шоколадний мус з журавлиною і лаймом — шикарний десерт для святкового вечері або романтичного вечора. Виглядає мус приголомшливо, а його смак стане чудовою ноткою на завершення трапези. опис приготування: Шоколадний мус з журавлиною і лаймом готується просто. Спочатку треба розтопити на водяні...