Рецепт Шоколадний десерт «маркіза» з 14 лютого
дивіться, як приготувати шоколадний десерт «Маркіза» на 14 лютого для приємного завершення святкової вечері. Є кілька способів приготування парфе, цей рецепт - один з найпростіших.
опис приготування:
Приготуйте десерт «Маркіза» на свято, ще його можна подати до Різдвяного столу або на день народження. До речі, в ресторанах таке парфе коштує зовсім недешево, тому краще навчитися готувати його будинку, адже рецепт досить простий і зовсім нетрудомісткий, під силу кожному.
- Темний шоколад— 70 грам
- Вершкове масло— 35 грам
- вершки— 100 мілілітрів
- цукор— 25 грам
- жовток яєчний— 1 штука
- какао порошок— За смаком
2. Окремо збийте вершки і додайте приготований шоколадний крем.
3. Заповніть формочки і поставте їх в холодильник мінімум на 2 годину.
4. через 2 години переверніть формочки на блюдо. Якщо необхідно, опустіть дно формочок в гарячу воду на кілька секунд. Посипте десерт «Маркіза» какао і прикрасьте розтопленим шоколадом. Смачного!
Подібні рецепти
Салат «маркіза»
Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...
Шоколадний десерт «гормон щастя»
любителі шоколаду, десерт точно для нас! Я, зізнаюся, теж не зможу спокійно відреагувати навіть на запах темного шоколаду! & Quot; Гормон щастя" не можна з'їсти відразу багато, але їм можна насолоджуватися довго. опис приготування: Мало того, що шоколад дуже смачний, так він ще й корисний для ...
Шоколадний десерт на Хеллоуїн
Існує безліч рецептів приготування десертів на Хеллоуїн, але сьогодні розповім рецепт оригінального і цікавого десерту! опис приготування: шоколадні десерти, повинно бути, подобаються всім, тому пропоную дізнатися безпрограшний варіант смачної страви на Хеллоуїн — шоколадні "; могилки ";! Ніжн...
Шоколадний десерт-мус
Цей рецепт для любителів шоколаду. Цим найніжнішим десертом можна порадувати гостей на святковій вечері. особливо зручно, що приготувати його необхідно заздалегідь. опис приготування: Оксамитовий і ніжний смак цього десерту нікого не залишить байдужим. Прикрасити можна не тільки кремом, але і ...
Європейський десерт
Десерт готується довго, але завжди справляє враження на гостей. Шар фруктового желе, шар збитих вершків з ананасами і шар фруктового пюре (тут ківі). кількість порцій: 8 фпуктовое пюре (полуничне) — 200 грам ананас— 0,5 штуки заварний крем— 300 грам збиті вершки— 200 грам лист желатину— 2 штук...