Рецепт Шоколадна сирна паска
Традиційний великодній десерт з новим смаком — шоколадний. Обов'язково приготуйте на святковий великодній стіл такий смачний десерт, всі гості і домочадці будуть задоволені. особливо дітки!
опис приготування:
Традиційно паску роблять із сиру з цукатам, горіхами і родзинками. А чому б не додати в неї шоколад? Адже це подарує десерту ще більшу привабливість! Великдень вийде дуже смачною, і ваші дітки не встоять перед спокусою і обов'язково поласують цим святковим десертом. У цьому рецепті докладно розказано і показано, як приготувати шоколадну сирну паску. Все просто і вам цілком під силу. Якщо у вас немає форми для паски — не біда, скористайтеся будь формочкой з дірочками в дні, або сформуйте паску в друшляку. Готову паску прикрашаємо на свій смак — яскравою цукровим посипанням, фруктами, горішками, шоколадом. Нехай свято буде смачним, світлим і радісним! У вас все вийде!
- сир жирний— 1 кілограм
- вершки 20-30 % — 400 мілілітрів
- Вершкове масло— 200 грам
- цукор— 150 грам
- шоколад чорний— 200 грам
- яйце— 3 штуки
- горіхи— 100 грам
- Ізюм або цукати— 200 грам
- Ванільний цукор— 1,5-2 чайних ложки
Додаємо до сиру м'яке вершкове масло, все перемішуємо.
Перемішаємо яйця з цукром, додамо до них вершки і ванільний цукор.
А тепер включаємо плиту і варимо вершки з яйцями і цукром на середньому вогні, весь час помішуючи. Маса повинна загуснути. хвилин через 5 після закипання це і повинно статися. Знімаємо каструлю з вогню, охолоджуємо вміст.
Шоколад розламуємо на шматочки і підтоплює його на водяній бані.
Додаємо в сир з маслом яєчно-вершкову остигнула суміш, перемішуємо.
Тепер додамо розтоплений шоколад, розмішуємо до однорідності.
Додаємо подрібнені горіхи і цукати (або родзинки). перемішуємо.
Застеляємо вологою марлею, складеної у два шари, форму для паски. Викладаємо в неї масу. утрамбовуємо, разравниваем.
Форму ставимо в миску, в неї буде стікати рідина з паски. Закриваємо форму зверху краями марлі, ставимо плоску тарілку, а на неї - вантаж. І відправляємо в холодильник годин на 12.
Подібні рецепти
Кляр для суші
Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...
Шоколадна бабка
Рецепт приготування шоколадної бабки на дріжджах з цукровим посипанням. опис приготування: Шоколадна бабка може бути приготовлена заздалегідь (до кроку випікання в духовці) і заморожена на термін до 1 місяці. Перед приготуванням дати їй нагрітися протягом 5 годин до кімнатної температури. ...
Шоколадна «Кармеліта»
Ви ласун і любите вівсянку і страви з неї? Тоді ви обов'язково повинні приготувати цей чудовий пиріг-печиво. У класичному рецепті використовується звичайна карамель, а ми зробимо смачніше! опис приготування: Цей смачний вівсяний пиріг з карамельної начинкою і горішками сподобається всім ласуна...
Шоколадна «лава»
Тістечко "; шоколадна лава" або "; шоколадний фондан" — дуже популярний десерт у всьому світі, а його назва, з французького, перекладається як тане серце. приголомшливе ласощі! Спробуйте! опис приготування: Цей вишуканий десерт готується дуже швидко і просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендац...
Шоколадна лазіння
Що таке лазіння ми все знаємо. Її головна фішка — це повторювані шари. Ситне гаряче блюдо має кілька варіацій, але з такою, як тут ви не стикалися. Адже в цей раз вона буде десертом! опис приготування: У цей блюді ми візьмемо за основу лише спосіб накладення шарів один на одного, а все інше бу...