Рецепт Суп-пюре з білих грибів

Рецепт Суп-пюре з білих грибів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Блюдо з дивним смаком і тонким ароматом, кремообразной консистенцією і найніжнішої текстурою… смачний, легкий і вишуканий суп-пюре з білих грибів - король серед собі подібних!

опис приготування:

Важливою перевагою цієї страви є простота і швидкість його приготування. Якщо ви схаменулися, що чоловік прийде додому через півгодини, а обід ще не готовий - зваріть цей суп. І чоловік буде в захваті, і біля плити довго стояти не доведеться (залишиться час подивитися улюблений серіал;).

Однак зовсім спустити рукава в процесі готування не вийде - щоб страва вийшла по-справжньому смачним, уважно робіть те, що велить рецепт приготування супу-пюре з білих грибів. І все вийде!

  • Білі гриби— 0,5 кілограма
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • вершки— 150 мілілітрів
  • Картопля— 3 штуки
  • сіль— — За смаком
  • Запашний перець мелений— — За смаком
  • Пряні трави— — За смаком(естрада, майоран і т.д. — що більше подобається)
Суп-пюре з білих грибів - фото крок 1 Отже, гриби миємо й очищаємо від сміття, якщо свіжі, і зовсім трохи тримаємо в теплі, якщо заморожені. Ріжемо на шматочки.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 2 Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю, пасеруємо його в добре розігрітій сковороді або сотейнику.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 3 Через пару хвилин додаємо моркву, терту на тертці. перемішуємо, обсмажуємо ще кілька хвилин.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 4 Додаємо нарізані гриби. Нехай віддадуть вологи і хвилин десять покипить з овочами.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 5 Якщо готуємо в сотейнику - просто додаємо в нього води (не до самих країв, звичайно!), а якщо в сковороді - викладаємо її вміст в каструлю з окропом. Нехай супчик покипит хвилин 15-20 на повільному вогні. солимо.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 6 Поки суп булькає на плиті, очистимо й наріжемо невеликими кубиками картоплю.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 7 Закидаємо його в каструлю і варимо до готовності, після чого вміст каструлі подрібнюємо в блендері.

Суп-пюре з білих грибів - фото крок 8 Зігріваємо вершки і тонкою цівкою додаємо в суп. додаємо спеції, перемішуємо, ще раз прогріваємо, не доводячи до кипіння, розливаємо по тарілках і посипаємо суп сухариками. Ось і все - смачного!

Подібні рецепти

Грибний суп з білих грибів

Шишки з шоколадних пластівців

Любіть гриби також, як люблю їх я? Тоді вам сюди, адже сьогодні я збираюся розповісти, як приготувати грибний суп з білих грибів будинку. Саме цей супчик потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Прекрасний варіант супчика з істинним, грибним смаком. Блюдо воістину виходить універ...

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Суп з білих грибів на курячому бульйоні

Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю

Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...

Суп з білих грибів з вершками

Суп з білих грибів з вершками

Зараз поряд з класичними рецептами супів можна знайти і досить незвичайні варіанти, такі, як цей суп з білих грибів з вершками, в який ми додамо ще курячі тельбухи, овочі і гірчицю. опис приготування: Взагалі-то, приготування супів та інших страв — це справа смаку, хтось любить класичні варіа...

Суп з білих грибів в горщику

Суп з білих грибів в горщику

думаєте, суп з білих грибів — не то блюдо, яке можна подати гостям? повірте, якщо приготувати його в горщику за цим рецептом, у нього буде не тільки відмінний смак, але і приголомшливий зовнішній вигляд. опис приготування: У білих грибів неймовірно насичений смак і аромат, з ними все, що не пр...