Рецепт Шніцель капустяний з сиром
Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, упевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. рекомендую!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля капустяного з сиром. Сир виступає в якості начинки, іноді додають гриби, але це вже на любителя. Готові шніцелі подаються до столу зі сметаною, аджикою або гострим соусом. хай щастить!
- капустяні листи— 7 штук
- сир твердий— 200 грам
- крем— 200 мілілітрів
- борошно— 3 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- спеції— За смаком(перець, куркума, каррі)
- Панірувальні сухарі— За смаком(або Манька)
Сир нарізаємо прямокутними скибочками.
Змішуємо сметану з борошном, сіллю і спеціями.
Загортаємо шматочок сиру в капустяний лист. Звертати потрібно конвертиком, як на голубці.
Обваляйте шніцель в борошні, потім занурте в кляр і ще раз обваляйте в панірувальних сухарях або манки.
Обсмажуємо на маслі з двох сторін до хрусткої рум'яної скоринки.
Смачного!
Подібні рецепти
Черешня на зиму без сахара
Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...
Шніцель з капусти
Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...
Шніцель (швидкий рецепт)
Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...
Шніцель з курячого фаршу
Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...
Шніцель з курячої грудки
Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...