Суп-пюре з баклажанів (легкий рецепт)

Суп-пюре з баклажанів (легкий рецепт)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Хочете урізноманітнити свій раціон чимось незвичайним, але дуже смачним? Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп-пюре з баклажанів (легкий рецепт). Буде дуже смачно і незвично. Візьміть на замітку!

опис приготування:

За бажанням можна протерти суп через сито для більш однорідної консистенції. Подавати супчик потрібно гарячим, прикрасивши зверху гілочкою чебрецю. А якщо ви хочете надати додаткову вершкову нотку, можна додати в суп трохи вершків або тертого сиру (ідеально підходить пармезан).

  • баклажани— 600 грам
  • часник— 2 зубчики
  • чебрець, оливкова олія, сіль, перець— За смаком
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • вода— 500 мілілітрів
1 Спочатку необхідно очистити баклажан від шкірки і нарізати півкільцями товщиною в 1 см. Часник очищаємо і дрібно рубаємо, а цибулю нарізаємо півкільцями, попередньо очистивши. З гілочки чебрецю обриваємо листя.

2 На розігріту сковороду додаємо оливкову олію і обсмажуємо скибочки баклажана з чебрецем і бальзамічним оцтом. Ретельно все перемішуємо, додаючи за потребою оливкова олія. Обсмажуємо баклажани з усіх боків.

3 В окремій каструлі на оливковій олії обсмажуємо нарізану цибулю і часник до м'якості. Далі додаємо обсмажені баклажани, воду і доводимо до кипіння. Варимо протягом 20 хвилин, накриваючи кришкою.

4 Знімаємо з вогню і за допомогою погружного блендера подрібнюємо все до стану пюре. Баклажановий суп-пюре готовий, смачного!

Подібні рецепти

Шашлик з яловичини з лимоном (легкий рецепт)

Салат з квасолею і яєчними млинцями

Не знаю, що приготувати в літній сезон на пікнік? Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик з яловичини з лимоном. М'ясо вийде дуже соковитим і ніжним, тому приступимо до приготування! опис приготування: М'ясо виходить дуже ніжним і просто тане в роті. Не бійтеся додати ваші улюблені спе...

Суп з баклажанів

Суп з баклажанів

Суп з баклажанів — ситний і поживний вегетаріанський суп. опис приготування: Суп з баклажанів під час приготування набуває густу консистенцію, приємний аромат і характерний смак баклажанів. Не останню роль у формуванні смаку страви грає свіжа кінза, вона надає супу цікаву гостру пряну нотку. ...

Фондю з баклажанів на зиму

Фондю з баклажанів на зиму

Фондю з баклажанів на зиму — смачна, в міру гостра закуска, яка сподобається всім любителям баклажанів. Закуска виходить дуже ароматною, з яскравим часниковим смаком — просто смакота. опис приготування: Фондю з баклажанів — одна з моїх улюблених заготовок на зиму. Назва, звичайно, у неї екзоти...

Гратен з баклажанів

Гратен з баклажанів

грата — це французька запіканка, яка готується в духовці до утворення апетитною скоринки. Сьогодні ми будемо готувати гратен з баклажанів — дуже смачне і апетитне блюдо. опис приготування: Пропоную цікавий рецепт вишуканої французької кухні — гратен з баклажанів. Готується досить складно, але ...

Грецький салат з баклажанів

Грецький салат з баклажанів

По мені, так це одне з найпростіших і смачних страв традиційної грецької кухні. думаю, простий рецепт грецького салату з баклажанів — "Melitzanosalata" — надітий своїх шанувальників і серед вас. опис приготування: Салати з запечених овочів присутні в національних кухнях багатьох народів, але, ...