Рецепт Шашлик, маринований у власному соку

Рецепт Шашлик, маринований у власному соку
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування шашлику, маринований у власному соку. Зробіть шашлики на нашу рецептом, і Ви не пошкодуєте. Смачного!

опис приготування:

Для початку різати свинину великими шматками проти волокон. солити, перчити за смаком. при Маринівка, м'ясо дуже швидко стає гострим, тому не переборщити. Дрібно нарізати багато базиліка і додасть до м'яса. Добре перемішувати м'ясо зі спеціями. Потім дрібно нарізати ріпчасту цибулю. У посуд укладати шарами, чергуючи м'ясо і цибулю. Шар цибулі потрібно пом'яти руками, щоб він пустив сік, і, хоча цибуля не придатний для їжі, так як він вбирає сукровицю м'яса, шар повинен бути значним. Останнім верхнім шаром повинен бути лук, прикриває м'ясо.

Залишити м'ясо маринуватися в холодильнику. через 2-3 години воно повністю готове для приготування. дістати шампура, готувати на вогнищі.


  • свиняча шийка або відбивна на кісточці— 3 кілограма
  • ріпчаста цибуля— 0.5 кілограма(сушений базилік, чорний мелений перець, сіль)
Для початку різати свинину великими шматками проти волокон. солити, перчити за смаком. при Маринівка, м'ясо дуже швидко стає гострим, тому не переборщити. Дрібно нарізати багато базиліка і додасть до м'яса. Добре перемішувати м'ясо зі спеціями. Потім дрібно нарізати ріпчасту цибулю. У посуд укладати шарами, чергуючи м'ясо і цибулю. Шар цибулі потрібно пом'яти руками, щоб він пустив сік, і, хоча цибуля не придатний для їжі, так як він вбирає сукровицю м'яса, шар повинен бути значним. Останнім верхнім шаром повинен бути лук, прикриває м'ясо.

Залишити м'ясо маринуватися в холодильнику. через 2-3 години воно повністю готове для приготування. дістати шампура, готувати на вогнищі.


Подібні рецепти

Шашлик зі свинини, маринований в помідорах

Аджика з перцю

Рецепт приготування шашлику. Свинина маринується в помідорах. Тут велике значення відіграє правильно вибране м'ясо. Добре сюди підходить шийка. головне, щоб вона не була до цього замороженої. кількість порцій: 8 помідори— 1 кілограм розмарин— 7 штук(гілочок) Цибуля— 300 грам Свинина— 2 кілограм...

Шашлик з курки в гранатовому соку

Шашлик з курки в гранатовому соку

Продовжуючи експериментувати з маринадами для шашликів, я пропоную нове смакове поєднання — курка і гранат. Птах чудово просочується фруктовим соком, виходить соковитою і смачною. опис приготування: Щоб курочка як слід просочилася гранатовим соком, замаринуйте її мінімум на 6-8 годин. Крім лук...

Шашлик з курки в томатному соку

Шашлик з курки в томатному соку

Хочу показати вам, як просто і смачно приготувати шашлик з курки в томатному соку. Завдяки кислоті соку, м'ясо виходить не тільки соковитим, але і дуже м'яким. Так що рекомендую рецепт на замітку. опис приготування: Я буду використовувати домашній томатний сік, але можна взяти і магазинний. сп...

Стейк, маринований в пиві

Стейк, маринований в пиві

Рецепт приготування яловичого стейка, маринованого в пиві і вустерширського соусі, з зеленою цибулею, орегано і тьма. опис приготування: Поєднання пива і Вустершірского соусу надають м'ясу неповторний пряний смак. Соковитий ароматний яловичий стейк добре подавати з картопляним пюре. яловичий...

Суп з томатного соку

Суп з томатного соку

Часом звичні страви набридають і хочеться урізноманітнити щоденне меню. У мене завжди є на прикметі нові рецепти, які я хочу спробувати. дивіться, як приготувати суп з томатного соку. опис приготування: обов'язково прочитайте, як приготувати суп з томатного соку з копченою грудинкою. До чого в...