Рецепт Печериці консервовані

Рецепт Печериці консервовані
Кількість порцій: 5-10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якщо ви знаєте, як консервувати печериці, то вам дуже пощастило - це незамінна домашня заготовка, яка здатна істотно заощадити сімейний бюджет і урізноманітнити зимове меню. А якщо не знаєте - ласкаво просимо, я розповім!;)

опис приготування:

Справді, магазинні печериці в банках обходяться значно дорожче, ніж заготовлені на власній кухні, та й якість їх далеко не завжди відповідає ціні. Особисто мені смак більшості промислових консервованих печериць здається дуже прісним - діставши з банки, я їх скроплюю лимонним соком, солю, перчу, заправляю олією і тільки після цього подаю на стіл. А своїми руками можна зробити грибочки саме такими, які подобаються! Так що зверніть увагу на цей рецепт приготування консервованих печериць - не прогадаєте;)

  • печериці— 1 кілограм
  • вода— 1 літр
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • оцет столовий— 1 Ст. ложка(на літрову банку)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 5-6 штук
  • Перець запашний горошком— 5-6 штук
  • зерна гірчиці— 2 чайних ложки
  • гвоздика— 3-4 штук
печериці консервовані - фото крок 1 Для консервації підходять молоді печериці з ще не розкрилися капелюшками. Вони повинні бути білими, міцними і свіжими - ось такими.

печериці консервовані - фото крок 2 Ретельно промийте їх проточною водою кілька разів, очистіть від плівки.

печериці консервовані - фото крок 3 Приготуйте маринад: в холодну воду покладіть сіль, цукор, спеції, додайте олію.

печериці консервовані - фото крок 4 Як тільки закипить - покладіть гриби і варіть на повільному вогні півгодини. Індикатор готовності - гриби опустяться вниз.

печериці консервовані - фото крок 5 Простерилизуйте банки будь-яким доступним способом.

печериці консервовані - фото крок 6 Покладіть в них гриби, додайте оцет і залийте киплячим маринадом. банки закатати, переверните, укутайте і залиште на добу.

печериці консервовані - фото крок 7 Тепер ви знаєте, як законсервувати печериці! Смачного!;)

Подібні рецепти

Зливи консервовані

Гриби печериці смажені

Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...

Гриби консервовані

Гриби консервовані

консервовані гриби — чудова закуска в будь-який час року, до будь-якого свята. Хрусткі мариновані грибочки підійдуть до гарячого, відварного картоплі, м'ясних і рибних страв. опис приготування: Готуються мариновані гриби просто. У мене сьогодні печериці. Але якщо у вас лісові гриби, то пам'ята...

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...

Фаршировані печериці святкові

Фаршировані печериці святкові

Неймовірно смачна ресторанна закуска у вас вдома. Приготування не займає багато часу. опис приготування: фаршировані печериці — дуже смачна закуска до святкового столу з будь-якого приводу. За цим рецептом капелюшки грибів заповнюються двома видами начинки. В першу чергу печериці фаршируються ...

Фаршировані печериці з креветками

Фаршировані печериці з креветками

Фаршировані печериці з креветками - це відмінний варіант закуски на святковому столі. Блюдо виходить вишуканим і шалено смачним. Готується досить просто, і, повірте, воно коштує зусиль. опис приготування: відмінний рецепт, як приготувати фаршировані печериці з креветками, шалено смачну закуску...