Рецепт Мюслі з медом
Любителям натуральних і корисних солодощів хочу запропонувати зробити в домашніх умовах гранола без випічки. Це неймовірно корисно, досить просто і завжди по-справжньому смачно. обов'язково пробуйте.
опис приготування:
Це дивовижний варіант, як приготувати гранола з медом і шоколадом. Що стосується основних інгредієнтів, то тут завжди можна експериментувати і використовувати всі, що вам до душі. Шоколад можна замінити горіхами і сухофруктами, наприклад. Така гранола не вимагає випічки, а подається до столу як десерт або перекусу. Але ви завжди можете покришити її шматочками, залити йогуртом, наприклад, і подати на сніданок.
- Коричневий цукор— 0.5 склянки
- мед— 1.5 склянки
- масло кокосове— 1/3 склянки(або інше за смаком)
- сіль— 0.5 чайних ложки
- Арахісове масло— 0.5 склянки
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- Вівсяні пластівці— 2.5 склянки
- Насіння льону— 1/3 склянки
- рисові пластівці— 2 склянки
- шоколадні дропси— 1 Склянка(по бажанню)
2. У невеликому сотейнику з'єднайте коричневий цукор, мідь, олія, сіль, ванільний екстракт і арахісове масло. Поставте на вогонь і прогрійте, помішуючи, поки маса не стане однорідною. Влийте в мисочку з пластівцями.
3. Як випливає все перемішайте і залиште хвилин на 5-10.
4. Підготуйте форму або деко, застелите пергаментом.
5. Викладіть гранола рівним шаром, додайте шоколадні дропси, якщо використовуєте, накрийте ще одним листом пергаменту і щільно притисніть зверху. Зручно використовувати ще один лист.
6. Залиште до повного охолодження. А після акуратно видаліть пергамент.
7. От і все, залишилося тільки нарізати невеликими порційними шматочками і гранола без випічки з медом готова!
Подібні рецепти
Абрикосові батончики «мюслі»
Багато людей асоціюють американську кухню лише з нездоровою їжею, але це не так. У країні є безліч людей, які дотримуються здорове харчування. На сніданок вони часто їдять подібний варіант. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати гранола дієтичну. Її основа - вівсяні пластівці, до...
Мюслі з ананасом, папайей і насінням
Рецепт приготування гранола з ананасом, папайя, насінням соняшнику і апельсиновою цедрою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Злегка змастити лист для випічки маслом. У середній мисці, змішати вівсяні пластівці, насіння льону, корицю, насіння і сіль. У невеликій мисці змішати...
Холодний чай з гібіскусом і медом
Цей освіжаючий чай червоного кольору з гібіскусом і медом добре подавати під час званого обіду. опис приготування: У великому жароміцних глечику об'єднайте чай в пакетиках, мідь і 5 склянок окропу. настояти 10 хвилин. Прибрати чайні пакетики. Додати сік лайма, ром (по бажанню) і 3 склянки холо...
Яловичина з гірчичним медом і картоплею
Рецепт приготування яловичини з гірчичним медом, сиром і запеченою картоплею. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Мазати маслом лист для випічки. У невеликій мисці змішати 2 столові ложки гірчиці та кетчупу. У середній мисці змішати яловичину, яйце, панірувальні сухарі, 1 / 2...
Хала з яблуками і медом
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і шматочками яблук. опис приготування: Hala — традиційний єврейський святковий хліб з дріжджового тіста. сухих дріжджів— 2 1/4 чайних ложки(1 стандартний пакет) великих яєць— 2 штуки(плюс 1 великий жовток) солі— 1 1/2 чайних ложки середніх яблук...