Рецепт Листковий новорічний пиріг «ялинка»

Рецепт Листковий новорічний пиріг «ялинка»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Оригінально оформлений новорічний пиріг "; Ялинка" красиво виглядає на святковому столі. Спечіть такий пиріг на радість своїм рідним і близьким, щоб весело і цікаво зустріти Новий рік!

опис приготування:

Готується пиріг з листкового дріжджового тіста. Начинка може бути будь-який, як солодкою з шоколадно-горіховою пастою, варенням або згущеним молоком, так і солоної. Я для начинки пирога взяла тонко нарізану шинку і тертий сир. Нижній шар тіста змастила кетчупом "; Краснодарський" Maxeev », тому що я живу в Краснодарі, а також для того, щоб надати пікантності листкового пирога, так як в кетчупу використані тільки натуральні спеції та суміш південних трав.

  • тісто листкове бездріжджове— 500 грам
  • кетчуп "; Краснодарський" Maxeev »— 1-2 Ст. ложок
  • шинка— 200 грам
  • сир— 50 грам
  • сушений базилік— 1/2 чайних ложки
  • кунжут— 1 Чайна ложка
  • жовток— 1 штука(для змазування пирога)
Листковий новорічний пиріг В одній упаковці — 2 квадрат. Кожен квадрат тесту розморозити.

Листковий новорічний пиріг Тісто розкачати на папері для випічки.

Листковий новорічний пиріг Викласти розкатані пласти тіста один на одного.

Листковий новорічний пиріг Ножем для піци (так зручніше розрізати) вирізати трикутник.

Листковий новорічний пиріг Прибрати надлишки тесту, з них я спекла печиво.

Листковий новорічний пиріг Один трикутник тесту перекласти на папір для випічки, де і будемо формувати пиріг. Викласти кетчуп "; Краснодарський" Maxeev », розподілити рівномірно пензликом.

Листковий новорічний пиріг Посипати сухим базиліком.

Листковий новорічний пиріг Викласти тонко нарізану шинку. Можна нарізати шинку дрібно.

Листковий новорічний пиріг посипати сиром, натертим на дрібній тертці.

Листковий новорічний пиріг Зверху викласти другий трикутник тесту. краї защипати.

Листковий новорічний пиріг Ножем намітити ствол. По обидва боки стовбура зробити горизонтальні надрізи шириною 1-1,5 см.

Листковий новорічний пиріг Загорнути кожну смужку спіраллю з одного боку.

Листковий новорічний пиріг Потім так само скрутити спіраллю смужки з іншого боку.

Листковий новорічний пиріг Змастити сформований пиріг злегка збитим жовтком.

Листковий новорічний пиріг Посипати центральну частину кунжутом.


Подібні рецепти

Ялинка з цукерок

Варення з персиків без кісточок

Скоро Новий рік, який однаково люблять і чекають і дорослі, та діти. Тому хочу розповісти, як зробити ялинку з цукерок. Можна все кути будинку прикрасити, або в центр святкового столу поставити! опис приготування: розповім сьогодні, як зробити ялинку з цукерок в домашніх умовах! Виходить дуже ...

Ялинка з м'яса

Ялинка з м'яса

Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...

Ялинка з профитролей

Ялинка з профитролей

Гарний, цікавий і дуже елегантний десерт до Новорічного хороводу страв! кількість порцій: 4 борошно пшеничне— 1 Склянка яйця— 4 штуки(якщо дрібні, то 5 шт) вода— 1 Склянка масло вершкове або маргарин— 120 грам сіль— 1 щіпка варене згущене молоко— 380 грам(це одна стандартна баночка) чорний шоко...

Листковий пиріг з брокколі і грибами

Листковий пиріг з брокколі і грибами

Пропоную спробувати вам приготувати оригінальний відкритий листковий пиріг з брокколі і грибами. Сирна рум'яна кірочка, а також апетитна начинка нікого не залишить равнодушним.Смотріте і запам'ятовуйте! опис приготування: Брокколі і гриби - це не тільки смачно, але і дуже корисно! подивіться, ...

Листковий вишневий пиріг з глазур'ю

Листковий вишневий пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з начинкою з вишні і глазур'ю з цукрової пудри і молока. опис приготування: Поєднання терпкою вишні і солодкої цукрової глазурі робить цей пиріг нереально смачним. Замість вершків для змащення пирога ви можете використовувати яйце, збите з 1 столовою ложкою води. Для...