Рецепт Кульки з бринзи з оливками в хлібних крихтах
Якщо ви збираєтеся влаштувати вечірку і вам необхідно приготувати закуску — цей рецепт вам попався на очі як не можна до речі:). Ця закуска готується легко і швидко, і на столі виглядає красиво!
опис приготування:
На будь-якій вечірці на столі повинна бути закуска, згодні? Сьогодні я розповім і покажу як приготувати кульки з бринзи з оливками в хлібних крихтах. Ця закуска сподобається і вам( своєю простою, швидкістю і легкістю приготування), і гостям — своїм смаком. готуємо!
- бринза— 100-120 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- Житній хліб— 2-3 скибочок
- часник— 3-5 зубчиків(за смаком)
- оливки— 12-14 штук(без кісточок)
- зелень кропу, петрушки, кінзи— 1 Ст. ложка(нарізаної)
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
2. Вершкове масло нам знадобиться дуже м'яке, зелень можна використовувати будь-яку на свій смак. У мене заморожені кріп і петрушка.
3. Бринзу натираємо на крупній тертці або розминаємо виделкою і змішуємо до отримання однорідної маси з м'яким вершковим маслом. Додамо зелень, мелений чорний перець і подрібнений часник. перемішуємо.
4. Набираємо приблизно чайну ложку сирної маси і всередину вкладаємо оливку.
5. формуємо кульку.
6. Обвалюють у хлібних крихтах.
7. В мене виходить 12-14 кульок. Кількість залежить від величини оливок:) Ставимо в холодильник хвилин на 20 і потім можна прикрашати і подавати.
Подібні рецепти
Тріска в хлібних крихтах
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...
Філе лосося з оливками на пару
Філе лосося з оливками на пару — смачне, ніжне і, що досить важливо, полезнейшее блюдо. Риба виходить неймовірно смачною і просто тане в роті. опис приготування: У кулінарії я намагаюся дотримуватися правила, що смачна їжа повинна по можливості бути ще й корисною. З цієї причини червона риба —...
Фокачча з оливками
Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...
Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами
Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...
Гороховий суп-пюре з оливками
Гороховий суп-пюре з оливками — блюдо вегетаріанської кухні. Суп цей дуже смачний, корисний і ситний. Спробуйте, вам обов'язково сподобається! опис приготування: Секрет горохового супу-пюре з оливками полягає саме в оливках. Вони надають супу нестандартний смак і приємний пікантний аромат. До ...