Рецепт Французький хліб

Рецепт Французький хліб
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 3 г. 40 хв.
Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка.

опис приготування:

приготування:

перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто чистим кухонним рушником і поставити в тепле місце на 1 час. Розділити тісто на 2 рівні частини. Розкачати з кожної половини товстий круглий джгут. Викласти обидва хліба окремо на деко, змащений маслом, і дати постояти 2 годину. Випікати в розігрітій до високої температури духовці протягом 15-20 хвилин, злегка змочуючи водою поверхню хлібів кожні 5 хвилин, щоб вона стала коричневою.


  • дріжджів— 3 Ст. ложки
  • цукру— 1 Чайна ложка
  • теплою сироватки або кислого йогурту— 3 склянки
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Ст. ложка
  • пшеничного борошна— 7 склянок
  • тепла вода— За смаком(по мірі необхідності (приблизно 2,5 склянки)
приготування:

перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто чистим кухонним рушником і поставити в тепле місце на 1 час. Розділити тісто на 2 рівні частини. Розкачати з кожної половини товстий круглий джгут. Викласти обидва хліба окремо на деко, змащений маслом, і дати постояти 2 годину. Випікати в розігрітій до високої температури духовці протягом 15-20 хвилин, злегка змочуючи водою поверхню хлібів кожні 5 хвилин, щоб вона стала коричневою.


Подібні рецепти

Французький багет на заквасці

Французький хліб «Fugas»

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...

Французький йогуртовий торт

Французький йогуртовий торт

Такий французький йогуртовий торт зможе приготувати навіть підліток. Рецепт торта максимально простий, а смак готового десерту дуже приємний. Загалом, якщо з випічкою ви ще не на "; ти ";, вам сюди! опис приготування: швидко, просто і дуже смачно - це все про французький йогуртовий торт, який ...

Французький курячий салат

Французький курячий салат

Рецепт приготування французького курячого салату зі стручкової квасолею. опис приготування: 1. Відварити зелену квасолю в киплячій воді до м'якості, близько 3 хвилин. Відразу ж промити холодною водою і нарізати по діагоналі. 2. У невеликому посуді змішати майонез, гірчицю і добре перемішати. 3...