Рецепт Фруктовий сорбет

Рецепт Фруктовий сорбет
Кількість порцій: 4-7 Час приготування: 6 г. 10 хв.
Десерти бувають одночасно і смачними, і ефектно виглядають, і корисними. фруктовий сорбет — саме такий десерт. У нашій родині фруктовий сорбет люблять все від малого до великого — спробуйте і ви.

опис приготування:

Фруктовий сорбет з журавлини, полуниці, лимона і бананів — це не тільки смачний, але ще і дуже корисний десерт, адже ягоди тут зберігають абсолютно всі свої корисні властивості, а цукор не використовується зовсім. По суті, це рівноцінно тому, щоб просто окремо з'їсти всі ці фрукти і ягоди — але дітям адже куди більше подобаються десерти. Так що спробуйте приготувати цей ефектний фруктовий сорбет — ви напевно будете задоволені.

  • банани— 4 штуки
  • журавлина— 100 грам
  • Полуниця— 100 грам
  • лимон— 1/2 штуки
фруктовий сорбет - фото крок 1 Один банан і половину лимона нарізаємо кубиками і відправляємо заморожувати в морозильну камеру. Якщо полуниця і журавлина у вас свіжі — теж відправляємо в морозилку. годин на 5-6.

фруктовий сорбет - фото крок 2 Сорбет у нас буде листковим. Починаємо з полуничного шару. Дістаємо заморожену полуницю, кладемо в чашу для блендера, додаємо один свіжий банан — і подрібнюємо до однорідності. Отриману масу акуратно розкладаємо по стаканчиках / посудку і ставимо в холодильник.

фруктовий сорбет - фото крок 3 Аналогічну процедуру проробляємо з замороженим лимоном і замороженим бананом — дістаємо і подрібнюємо в блендері з одним свіжим бананом однорідності. Розкладаємо другий шар сорбета по стаканчиках.

фруктовий сорбет - фото крок 4 Те ж саме робимо з замороженої журавлиною — подрібнюємо до однорідності з одним свіжим бананом. укладаємо третій, останній, шар в стаканчики.

фруктовий сорбет - фото крок 5 Ставимо тришаровий сорбет в холодильник на 15-20 хвилин і подаємо до столу, прикрасивши листям м'яти. Діти будуть в захваті, та й дорослі теж Краса і смакота!

Подібні рецепти

Грушево-клюквенный сорбет

Картопляна запіканка з гарбузом і сметаною

Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...

Сорбет з інжиром

Сорбет з інжиром

Рецепт приготування сорбета з медом, сиром, червоним вином і інжиром. опис приготування: зробити сорбет. довести цукор, воду, мед і лимонну цедру до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин. Збити з лимонним соком і сиром. Дати ...

Сорбет

Сорбет

У літню спеку можна побалувати дітей і себе не тільки морозивом. Розповім вам про один дуже простий і доступний варіант, як приготувати сорбет. Зробимо його з мускатної медової дині. опис приготування: Освіжаючий і прохолодний десерт, який можна приготувати з будь-яких фруктів, ягід. Він дієти...

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Основу цього кексу складають свіжі фрукти, гармонійно доповнені борошном з цільного зерна, в результаті чого ця пісна випічка набуває не тільки оригінальний смак, але і масу корисних властивостей. опис приготування: Таку випічку при бажанні можна доповнити будь прянощами — корицею, мускатним г...

Фруктовий крамбл

Фруктовий крамбл

насичений смак, соковиті фрукти, хрустка скоринка з горішками… хочу розповісти, як приготувати фруктовий крамбл, дивовижний десерт, який стане альтернативою бісквітним тортам або морозиву. опис приготування: Для приготування фруктового крамбль ви можете використовувати будь-які фрукти, не тіль...