Рецепт Грудинка свиняча тушкована

Рецепт Грудинка свиняча тушкована
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою.

опис приготування:

гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу тушковану. Вийде прекрасне м'ясо, яке відмінно буде поєднуватися з гарнірами. Я люблю його готувати з макаронами.

  • Грудинка свиная— 600 грам
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • Аджика— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • бальзамик— 3 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • свинячий жир— 2 Ст. ложки
  • Вода або бульйон— 250 мілілітрів
  • Мускатний тертий горіх— За смаком
  • Червоний мелений перець— За смаком
Грудинка свиняча тушкована - фото крок 1 Нарезать кубиками грудинку. Залити її бальзаміком і лимонним соком. Посипати мускатним горіхом і перцем. Добре перемішати і залишити маринуватися в холодильник на 1 час.

Грудинка свиняча тушкована - фото крок 2 Достаём грудинку, обсмажуємо її на жирі до золотистої скоринки. Перекладываем мясо в сотейник.

Грудинка свиняча тушкована - фото крок 3 Дрібно нарізаємо цибулю, смажимо на жирі до готовності.

Грудинка свиняча тушкована - фото крок 4 Додаємо цибулю до м'яса. виливаємо бульйон. Додаємо томатну пасту і аджику. Доводимо все до кипіння. потім гасимо 40 хв. під кришкою на повільному вогні.

Грудинка свиняча тушкована - фото крок 5 подрібнюємо часник, закидаємо його в сотейник за 5 хвилин до готовності. Потім вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися хвилин 10. Перед подачею я отварила макарони і прикрасила все свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Свиняча грудинка з макаронами

Печені яблука з медом

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...

Грудинка говяжья тушеная

Грудинка говяжья тушеная

Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...

Грудинка в мультиварці в фользі

Грудинка в мультиварці в фользі

Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...

Фарширована куряча грудинка

Фарширована куряча грудинка

Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...

Грудинка фаршированная

Грудинка фаршированная

Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...