Рецепт Грудинка свиняча тушкована
Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою.
опис приготування:
гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу тушковану. Вийде прекрасне м'ясо, яке відмінно буде поєднуватися з гарнірами. Я люблю його готувати з макаронами.
- Грудинка свиная— 600 грам
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- Аджика— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- бальзамик— 3 Ст. ложки
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- свинячий жир— 2 Ст. ложки
- Вода або бульйон— 250 мілілітрів
- Мускатний тертий горіх— За смаком
- Червоний мелений перець— За смаком
Достаём грудинку, обсмажуємо її на жирі до золотистої скоринки. Перекладываем мясо в сотейник.
Дрібно нарізаємо цибулю, смажимо на жирі до готовності.
Додаємо цибулю до м'яса. виливаємо бульйон. Додаємо томатну пасту і аджику. Доводимо все до кипіння. потім гасимо 40 хв. під кришкою на повільному вогні.
подрібнюємо часник, закидаємо його в сотейник за 5 хвилин до готовності. Потім вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися хвилин 10. Перед подачею я отварила макарони і прикрасила все свіжою зеленню.
Подібні рецепти
Печені яблука з медом
Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...
Грудинка говяжья тушеная
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...
Грудинка в мультиварці в фользі
Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...
Фарширована куряча грудинка
Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...
Грудинка фаршированная
Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...