Рецепт Гриссини з пармской шинкою
Сьогодні ми будемо готувати вишукану і неймовірно смачну закуску, яка відмінно підійде для урочистостей, а так само для фуршету. З цим чудовим італійським рецептом ваше свято вдасться на славу.
опис приготування:
Така закуска поширена в італійській кухні, але і на нашій території вона зустрічається досить часто, і зараз я розповім вам, як зробити гриссини з пармской шинкою. Це дуже ароматні й хрусткі палички, які ми приготуємо з дріжджового тіста і обгорнемо в сиров'ялені шинку (prosçutto) — це відмінне поєднання, тому гриссини не тільки порадують ваших гостей відмінним смаком, але і прикрасять святковий стіл своїм зовнішнім виглядом. Обов'язково візьміть це блюдо собі на замітку, адже з цим рецептом приготування гриссини з пармской шинкою ви зробите будь-яке свято яскравішим і цікавішим.
1) Воду нагріваємо до 40 градусів і розводимо в ній дріжджі, цукор і сіль до повного розчинення гранул. Додаємо до цієї суміші оливкова олія і поступово всипаємо борошно, замішуємо м'яке і еластичне тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 40 минути, після закінчення часу обминали його і знову залишаємо підніматися ще на 30-40 хвилин.
2) Тепер посипаємо рівну поверхню семолой, викладаємо на неї тісто і розгортаємо його в пласт товщиною близько 2-3 см. Нарізаємо пласт на смужки і з кожної смужки скачуємо ковбаску.
3) Деко застилає пергаментним папером і викладаємо на неї гриссини, залишаємо їх хвилин на 15-20 піднятися. Потім відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів, і випікаємо 15 хвилин.
4) Коли на паличках утворюється рум'яна кірочка, витягаємо їх з духовки і ставимо остигати. Потім загортаємо кожну гриссини в скибочку шинки пармської.
Ось така досить проста в приготуванні і неймовірно вишукана закуска, яку ви з легкістю зробите у себе вдома. Удачі вам!
- Борошно пшеничне— 500 грам
- вода— 250 мілілітрів
- дріжджі сухі— 10 грам
- Масло оливкове— 50 мілілітрів
- Семола— 50 грам(мука из твердых сортов пшеницы )
- сіль— 10 грам
- цукор— 1 Ст. ложка
- шинка пармская— 200 грам
1) Воду нагріваємо до 40 градусів і розводимо в ній дріжджі, цукор і сіль до повного розчинення гранул. Додаємо до цієї суміші оливкова олія і поступово всипаємо борошно, замішуємо м'яке і еластичне тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 40 минути, після закінчення часу обминали його і знову залишаємо підніматися ще на 30-40 хвилин.
2) Тепер посипаємо рівну поверхню семолой, викладаємо на неї тісто і розгортаємо його в пласт товщиною близько 2-3 см. Нарізаємо пласт на смужки і з кожної смужки скачуємо ковбаску.
3) Деко застилає пергаментним папером і викладаємо на неї гриссини, залишаємо їх хвилин на 15-20 піднятися. Потім відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів, і випікаємо 15 хвилин.
4) Коли на паличках утворюється рум'яна кірочка, витягаємо їх з духовки і ставимо остигати. Потім загортаємо кожну гриссини в скибочку шинки пармської.
Ось така досить проста в приготуванні і неймовірно вишукана закуска, яку ви з легкістю зробите у себе вдома. Удачі вам!
Подібні рецепти
Кава з пломбіром
Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...
Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою
Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...
Вершкова паста з шинкою
Рецепт вершкової пасти з шинкою кожна італійська домогосподарка знає як "; отче наш ";. це — одне з базових страв італійської кухні, які одночасно і смачні, і прості в приготуванні. опис приготування: цікаво, що в Італії вершкова паста з шинкою подається не як основне блюдо, а як перше. Тобто,...
Листкові палички з шинкою
Листкові палички з шинкою — дуже оригінальна, красива і смачна випічка. Побачивши такий апетитною палички буквально течуть слинки. Приготування листкових паличок, до речі, не займе багато часу. опис приготування: Листкові палички з шинкою — дуже просте блюдо, вимагає лише трохи спритності рук,...
Солянка з шинкою і грудинкою
Рецепт приготування солянки з шинкою і грудинкою. Для рекомендацій дієтологів це блюдо підійде як не можна краще. опис приготування: Рецептів приготування солянки дуже багато. Але є одна незмінна особливість: блюдо це має складатися з різних сортів риби і м'яса. Солянка - страва рідке і гаряче...