Рецепт Вершкова паста з шинкою

Рецепт Вершкова паста з шинкою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт вершкової пасти з шинкою кожна італійська домогосподарка знає як "; отче наш ";. це — одне з базових страв італійської кухні, які одночасно і смачні, і прості в приготуванні.

опис приготування:

цікаво, що в Італії вершкова паста з шинкою подається не як основне блюдо, а як перше. Тобто, замість супу, якщо по-нашому. А вже після подається риба або м'ясо. Втім, МВО так особисто іноземні традиції, тому в нашій сім'ї вершкова паста з шинкою — це самостійне гаряче блюдо, яке ми зазвичай готуємо в будній день на вечерю. Прийшли з роботи, буквально на ходу приготували — і смачно. Якщо готую для чоловіка — додаю побільше шинки Удачі в приготуванні!

  • макарони— 800 грам(Макарони у вигляді трубочок (пенне).)
  • Оливкова олія— За смаком
  • шинка— 250 грам
  • часник— 1 штука(1 головка)
  • консервовані помідори— 2 штуки(подрібнені)
  • сіль— За смаком
  • Червоний мелений перець— За смаком
  • Свіжий базелік— 1 щіпка
  • вершки— 1 Склянка
  • пармезан— За смаком
Вершкова паста з шинкою - фото крок 1 Ставимо макарони варитися. Нарізаємо шинку і подрібнюємо часник.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 2 Поливаємо сковороду оливковою олією, щоб воно повністю покрило дно, розігріваємо на середньому вогні.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 3 обсмажуємо шинку, поки вона не дійде до коричневого відтінку.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 4 додаємо часник, обсмажуємо, поки він не стане м'яким.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 5 Додаємо консервовані помідори у власному соку (сік теж виливаємо в сковороду), посипаємо червоним меленим перцем. Тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин, періодично помішуючи.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 6 наливаємо приблизно 1/2 склянки горілки і перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 7 Вимикаємо вогонь і додаємо рвані листя базиліка.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 8 додаємо 1 склянка вершків. Тримаємо на дуже слабкому вогні. Тим часом макарони вже повинні бути готові, відкидаємо їх на друшляк.

Вершкова паста з шинкою - фото крок 9 Додаємо макарони в сковороду, добре перемішуємо на середньому вогні.

Подібні рецепти

Вершкова паста з горошком

Грибний суп з вермішеллю

Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо. опис приготування: Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. ...

Вершкова паста з селерою

Вершкова паста з селерою

Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...

Вершкова курка з тархуном

Вершкова курка з тархуном

Пропоную вашій увазі оригінальне блюдо, яке вам не подадуть ні в одному ресторані — вершкова курка з тархуном. Чистий кулінарна імпровізація, що дала феноменальний результат. раджу! опис приготування: Вершкова курка з тархуном — страва, як я вже казала, дуже неординарне і несподіване. Просто з...

Вершкова крупа з чилі

Вершкова крупа з чилі

Рецепт приготування запеченої крупи з сиром Монтерей Джек, вершковим сиром, перцем чилі і паприкою. опис приготування: Крупа має незвичайний пікантно-вершковий смак. Її добре подавати з соковитим біфштексом або яловичими реберцями. крупи— 1 Склянка води— 4 склянки солі— 1/2 чайних ложки сир...