Рецепт Вершкова паста з шинкою
Рецепт вершкової пасти з шинкою кожна італійська домогосподарка знає як "; отче наш ";. це — одне з базових страв італійської кухні, які одночасно і смачні, і прості в приготуванні.
опис приготування:
цікаво, що в Італії вершкова паста з шинкою подається не як основне блюдо, а як перше. Тобто, замість супу, якщо по-нашому. А вже після подається риба або м'ясо. Втім, МВО так особисто іноземні традиції, тому в нашій сім'ї вершкова паста з шинкою — це самостійне гаряче блюдо, яке ми зазвичай готуємо в будній день на вечерю. Прийшли з роботи, буквально на ходу приготували — і смачно. Якщо готую для чоловіка — додаю побільше шинки Удачі в приготуванні!
- макарони— 800 грам(Макарони у вигляді трубочок (пенне).)
- Оливкова олія— За смаком
- шинка— 250 грам
- часник— 1 штука(1 головка)
- консервовані помідори— 2 штуки(подрібнені)
- сіль— За смаком
- Червоний мелений перець— За смаком
- Свіжий базелік— 1 щіпка
- вершки— 1 Склянка
- пармезан— За смаком
Поливаємо сковороду оливковою олією, щоб воно повністю покрило дно, розігріваємо на середньому вогні.
обсмажуємо шинку, поки вона не дійде до коричневого відтінку.
додаємо часник, обсмажуємо, поки він не стане м'яким.
Додаємо консервовані помідори у власному соку (сік теж виливаємо в сковороду), посипаємо червоним меленим перцем. Тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
наливаємо приблизно 1/2 склянки горілки і перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.
Вимикаємо вогонь і додаємо рвані листя базиліка.
додаємо 1 склянка вершків. Тримаємо на дуже слабкому вогні. Тим часом макарони вже повинні бути готові, відкидаємо їх на друшляк.
Додаємо макарони в сковороду, добре перемішуємо на середньому вогні.
Подібні рецепти
Грибний суп з вермішеллю
Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...
Вершкова паста з помідорами і квасолею
Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо. опис приготування: Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. ...
Вершкова паста з селерою
Лук і селеру - прекрасне доповнення до пасти. опис приготування: Зварити макарони у великій каструлі в підсоленій воді, злити воду і промити під холодною водою. Відкласти в сторону. У великій мисці збити майонез і лимонний сік. Додати селеру (стебла і листя), цибуля і змішати з пастою. Приправ...
Вершкова курка з тархуном
Пропоную вашій увазі оригінальне блюдо, яке вам не подадуть ні в одному ресторані — вершкова курка з тархуном. Чистий кулінарна імпровізація, що дала феноменальний результат. раджу! опис приготування: Вершкова курка з тархуном — страва, як я вже казала, дуже неординарне і несподіване. Просто з...
Вершкова крупа з чилі
Рецепт приготування запеченої крупи з сиром Монтерей Джек, вершковим сиром, перцем чилі і паприкою. опис приготування: Крупа має незвичайний пікантно-вершковий смак. Її добре подавати з соковитим біфштексом або яловичими реберцями. крупи— 1 Склянка води— 4 склянки солі— 1/2 чайних ложки сир...