Рецепт Грибний торт із млинців

Рецепт Грибний торт із млинців
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Грибний торт із млинців — чудове блюдо, що не тільки смачна, але і дуже оригінальне. звичайно, для приготування такого торта потрібні гострі ножі (красиво нарізати), але виглядає воно ефектно!

опис приготування:

Грибний торт із млинців дуже апетитне і красиве блюдо. Начинка готується досить легко і швидко. Мабуть найскладніший момент у приготуванні грибного торта — це приготування млинців. Дуже важливо, щоб кожен млинець вийшов схожим на всі інші. При складанні торта і прокладки начинки потрібно не забувати, що млинці повинні бути остудженому. Грибний торт із млинців особливий і тим, що туди додається сир моцарелла, який склеює начинку і не дає їй вивалюватися з блюда.

Смачного!


  • Ріпчаста цибуля— 200 грам
  • Вершкове масло— 6 Ст. ложок(3 столовых ложки для начинки и 3 для млинців)
  • печериці— 600 грам
  • Молока— 250 мілілітрів(110 миллилитров молока для начинки, остальное для блинчиков (~3/4 стакана).)
  • борошно— 1,1 склянки(1 стакан муки идет на блинчики, 1 столовая ложка на начинку)
  • яйця— 2 штуки
  • Tertaya моцарелла— 100 грам
  • Зелена цибуля— 2 Ст. ложки
  • пармезан— 60 грам
Грибний торт із млинців - фото крок 1 Сначала готовим блинчики. Все ингредиенты предназначенные для блинов — 2 яйця, 3/4 склянки молока, борошно, зеленый лук добавляем в миску и мешаем блендером, блины жарим на сковородке как можно тоньше. Не забудьте поперчить и посолить смесь.

Грибний торт із млинців - фото крок 2 Дальше готовим начинку. На раскаленную сковородку добавить 1ст. ложку сливочного масла и высыпать мелко нарезанный репчатый лук, не зажаривая, добавляем нарезанные шампиньоны вместе с 2-умя оставшимися ложками масла. Тушим пока грибы не станут мягкими. Добавляем ложку муки и вливаем молоко. Нужно не забыть посолить и поперчить. Через несколько минут убрать лишнюю жидкость из сковородки и добавить тертый сыр, дать ему расплавиться. начинка готова!

Грибний торт із млинців - фото крок 3 Делаем сам торт. Дуже важливо, чтобы блинчики были остывшими и затвердевшими. На каждый блин аккуратно по очереди выкладываем начинку. Самый верхний блин посыпать пармезаном.

Подібні рецепти

Грибна начинка для млинців

Телятина з баклажанами в мультиварці

Ця грибна начинка підійде для будь-яких грибів, а також для випічки. Начинка готується на основі печериць, сиру і ріпчастої цибулі, а також спецій. ситно, ароматно і дуже смачно! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної начинки для млинців. Готова грибна начинка клад...

Шаурма з млинців

Шаурма з млинців

Заурма — блюдо східної кухні міцно увійшло в наше меню. Це хороший перекус в будь-який час дня. Як правило, її готують в лаваші. Але давайте спробуємо шаурму з млинцями. Теж дуже смачно! опис приготування: Домашню шаурму з млинцями приготувати просто. Якщо у вас залишилися млинці від обіду або...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...