Рецепт Грибний капучіно

Рецепт Грибний капучіно
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 20 хв.
Смачний суп з яскравий грибним ароматом готується з будь-якого виду їстівних грибів, крім маслянистих. Для грибного капучино з вершками ідеально підходять: печериці, гливи, білі гриби.

опис приготування:

Від такого грибного крем-супу не відмовляться навіть діти — вони із задоволенням з'їдять навіть добавку, якщо ви їм її запропонуйте. Подавайте перші з сухариками, крутонами, тостами или пампушками. Готується суп тільки на один раз, заздалегідь його готувати не потрібно, так як він може расслоиться.

  • Шапіньони— 350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— 30 мілілітрів
  • вершки 15%  — 200 мілілітрів(15% жирності)
  • сіль— 3 щіпки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
грибний капучіно - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти. Очистіть цибулю від шкірки, промийте разом з грибами в воді.

грибний капучіно - фото крок 2 Лук наріжте дрібними кубиками. Прогрійте в казані або в сотейнику рослинне масло і викладіть в нього лушпиння нарізку. обсмажте приблизно 3-4 хвилини до рум'яної і м'якості без додавання грибів.

грибний капучіно - фото крок 3 Промиті печериці розріжте навпіл, а потім наріжте слайсами.

грибний капучіно - фото крок 4 Як тільки цибулевий нарізка стане м'якою, додайте в ємність і грибну нарізку.

грибний капучіно - фото крок 5 Посолити і тушкувати близько 10-12 хвилин, поки вся рідина не випарується. Обсмажте гриби близько 1-2 хвилин до рум'яності. Після цього поперчіть блюдо, влийте вершки і прогрійте до кипіння. Трохи грибів викладіть на блюдце для оздоблення.

грибний капучіно - фото крок 6 Перелийте масу в глибоку ємність і отпюріруйте занурювальним блендером. Якщо маса вийде густою, то підлити в неї трохи окропу.

грибний капучіно - фото крок 7 Перелийте Пюріровать суп в тарілки, прикрасьте відкладеними смаженими грибами, свіжою зеленню і подайте до столу теплим.

Подібні рецепти

Грибний білий соус

Грибний суп з плавленим сиром

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...