Рецепт Грибний бульйон

Рецепт Грибний бульйон
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Напевно, багато хто знає, що хороший бульйон — основа смаку всього першого страви, тому і знати, як зробити грибний бульйон ароматним, смачним і світлим, повинна знати кожна господиня! Спробуйте!

опис приготування:

За своєю суттю рецепт приготування грибного бульйону нічим не відрізняється від приготування курячого або м'ясного бульйону, але є, все ж, парочка кулінарних секретів, які допоможуть повністю розкрити смак і аромат свіжих грибочків. почнемо!

Отже, як зробити грибний бульйон:

1. гриби очищаємо, і опускаємо в холодну воду, пару раз її міняючи. Так вони промоются самі по собі, але структура при цьому не пошкодиться.

2. Нарізаємо гриби невеликими шматочками, але і не сильно дрібно.

3. Викладаємо гриби в каструлю, заливаємо чистою водою, і ставимо на вогонь, додавши лавровий лист.

4. В цей час цибулину моєму і чистимо, razrezaem половинки, або кілька частин, і опускаємо в бульйон.

5. Ретельно стежимо за процесом, — як тільки закипить, потрібно зняти піну, зменшити вогонь, і варити ще хоча б 20 хвилин, періодично помішуючи.

6. Уже в кінці готування солимо, перчим, і Томім під кришкою ще пару хвилин.

Наш ароматний грибний бульйон в домашніх умовах готовий! Можете далі продовжувати підготовку супу, або ж залишити бульйон настоюватися, а потім подати "; в чистому вигляді ";, прикрасивши зеленню. Смачного!


  • печериці— 200 грам
  • вода— 1 літр
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
За своєю суттю рецепт приготування грибного бульйону нічим не відрізняється від приготування курячого або м'ясного бульйону, але є, все ж, парочка кулінарних секретів, які допоможуть повністю розкрити смак і аромат свіжих грибочків. почнемо!

Отже, як зробити грибний бульйон:

1. гриби очищаємо, і опускаємо в холодну воду, пару раз її міняючи. Так вони промоются самі по собі, але структура при цьому не пошкодиться.

2. Нарізаємо гриби невеликими шматочками, але і не сильно дрібно.

3. Викладаємо гриби в каструлю, заливаємо чистою водою, і ставимо на вогонь, додавши лавровий лист.

4. В цей час цибулину моєму і чистимо, razrezaem половинки, або кілька частин, і опускаємо в бульйон.

5. Ретельно стежимо за процесом, — як тільки закипить, потрібно зняти піну, зменшити вогонь, і варити ще хоча б 20 хвилин, періодично помішуючи.

6. Уже в кінці готування солимо, перчим, і Томім під кришкою ще пару хвилин.

Наш ароматний грибний бульйон в домашніх умовах готовий! Можете далі продовжувати підготовку супу, або ж залишити бульйон настоюватися, а потім подати "; в чистому вигляді ";, прикрасивши зеленню. Смачного!


Подібні рецепти

Грибний білий соус

Червоний бульйон

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний борщ

Грибний борщ

борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...

Грибний Бургиньон

Грибний Бургиньон

Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом

Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...