Рецепт Грибний бульйон
Напевно, багато хто знає, що хороший бульйон — основа смаку всього першого страви, тому і знати, як зробити грибний бульйон ароматним, смачним і світлим, повинна знати кожна господиня! Спробуйте!
опис приготування:
За своєю суттю рецепт приготування грибного бульйону нічим не відрізняється від приготування курячого або м'ясного бульйону, але є, все ж, парочка кулінарних секретів, які допоможуть повністю розкрити смак і аромат свіжих грибочків. почнемо!
Отже, як зробити грибний бульйон:
1. гриби очищаємо, і опускаємо в холодну воду, пару раз її міняючи. Так вони промоются самі по собі, але структура при цьому не пошкодиться.
2. Нарізаємо гриби невеликими шматочками, але і не сильно дрібно.
3. Викладаємо гриби в каструлю, заливаємо чистою водою, і ставимо на вогонь, додавши лавровий лист.
4. В цей час цибулину моєму і чистимо, razrezaem половинки, або кілька частин, і опускаємо в бульйон.
5. Ретельно стежимо за процесом, — як тільки закипить, потрібно зняти піну, зменшити вогонь, і варити ще хоча б 20 хвилин, періодично помішуючи.
6. Уже в кінці готування солимо, перчим, і Томім під кришкою ще пару хвилин.
Наш ароматний грибний бульйон в домашніх умовах готовий! Можете далі продовжувати підготовку супу, або ж залишити бульйон настоюватися, а потім подати "; в чистому вигляді ";, прикрасивши зеленню. Смачного!
- печериці— 200 грам
- вода— 1 літр
- Лавровий лист— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
Отже, як зробити грибний бульйон:
1. гриби очищаємо, і опускаємо в холодну воду, пару раз її міняючи. Так вони промоются самі по собі, але структура при цьому не пошкодиться.
2. Нарізаємо гриби невеликими шматочками, але і не сильно дрібно.
3. Викладаємо гриби в каструлю, заливаємо чистою водою, і ставимо на вогонь, додавши лавровий лист.
4. В цей час цибулину моєму і чистимо, razrezaem половинки, або кілька частин, і опускаємо в бульйон.
5. Ретельно стежимо за процесом, — як тільки закипить, потрібно зняти піну, зменшити вогонь, і варити ще хоча б 20 хвилин, періодично помішуючи.
6. Уже в кінці готування солимо, перчим, і Томім під кришкою ще пару хвилин.
Наш ароматний грибний бульйон в домашніх умовах готовий! Можете далі продовжувати підготовку супу, або ж залишити бульйон настоюватися, а потім подати "; в чистому вигляді ";, прикрасивши зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Червоний бульйон
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...