Рецепт Ганаш для торта

Рецепт Ганаш для торта
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Мій ідеальний "; Ганаш" для торта готується на основі білого шоколаду. крем, який виходить в кінцевому результаті, я використовую для прикраси торта або інших приготованих солодощів. Дуже смачний!

опис приготування:

Вище я детально розповів, як приготувати "; Ганаш" для торта. Можу додати, що в крем частенько додають додаткові інгредієнти, зразок м'яти або лимонного соку. Це надає "; Ганаш" не тільки незвичайний аромат, але і яскравий смак. пробуйте, експериментуйте. І удачі!

  • шоколад білий— 100 грам
  • вершки— 150 мілілітрів
  • Вершкове масло— 35 грам
Ганаш для торта - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Масло має бути кімнатної температури.

Ганаш для торта - фото крок 2 Плитку шоколаду поділяємо на шматочки і викладаємо в глибоку ємність.

Ганаш для торта - фото крок 3 вершки прогреваем, але не кип'ятимо. Заливаємо ними шоколад.

Ганаш для торта - фото крок 4 Ставимо масу на повільний вогонь. кожні 10-15 секунд перемішуємо.

Ганаш для торта - фото крок 5 Як тільки крем стане однорідним, знімаємо його з вогню і вводимо масло. перемішуємо.

Ганаш для торта - фото крок 6 Переливаємо крем в кондитерський мішок.

Ганаш для торта - фото крок 7 Пов'язуємо мішок біля основи і відправляємо в холодильник на ніч. Готово!

Подібні рецепти

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Сідло баранчика в духовці

Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається. опис приготування: Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ар...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Густий крем для торта

Густий крем для торта

Густий вершковий крем для торта перетворить навіть самі невдало спечені коржі. чудово смачний, солодкий вершковий крем відмінно лягає на будь-які торти, а також прекрасно тримає форму. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати густий крем для торта зі збитих вершків. Такий крем ви...

Сироп для просочення торта

Сироп для просочення торта

Секретна соковитості biskvitnogo торт (і не тільки) складається в просочуванні. смачний крем, коржі, прикраси - це важливо, але і не варто забувати про сиропі. розповім, як приготувати сироп для просочення торта. опис приготування: Є безліч варіацій приготування сиропу. Можна зробити кавовий, ...