Рецепт Шоколадна глазур для торта з шоколаду

Рецепт Шоколадна глазур для торта з шоколаду
Кількість порцій: 10 Час приготування: 10 хв.
Безсумнівно один з найкращих десертів - це домашня випічка. Мало хто відмовиться від шматочка торта з шоколаду покритого шоколадною глазур'ю. сьогодні розповім, як приготувати глазур в домашніх умовах.

опис приготування:

Приготувати глазур досить просто, основні інгредієнти - шоколад і масло. Якщо готуєте глазур з темного гіркого шоколаду, для солодощі додавайте цукрову пудру, якщо з молочного шоколаду, то можна обійтися і без неї. Вино в цьому рецепті додасть дзеркальний блиск, а сіль оттенит солодкість. На кожному етапі добре збивайте глазур, це додасть їй шовковисту текстуру.

  • шоколад чорний— 230 грам
  • Вершкове масло— 120 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Цукрова пудра— 1/2 склянки
  • Червоне вино— 100 мілілітрів
1 Поставте шоколад на водяну баню, додайте масло і сіль. помішуйте, поки шоколад і масло повністю не розчиняться до однорідної маси.

2 Маленькими порціями додайте цукрову пудру і збийте все добре віночком до повного розчинення. Глазур повинна виходити гладкою і однорідної.

3 Доведіть вино до кипіння і, добре розмішуючи, влийте в глазур. Дайте охолонути - і можна приступати до поливанні торта.

Подібні рецепти

Шоколадна глазур з шоколаду і масла

Шоколадна глазур для пончиків

Шоколадна глазур з шоколаду і масла обов'язково вам стане в нагоді, якщо ви вирішили приготувати торт або тістечка. Це відмінна можливість прикрасити ваше кулінарний витвір і зробити його смачніше. опис приготування: 1. Поламайте шоколад на дрібні шматочки руками і покладіть в миску. 2. Постав...

Глазур для паски шоколадна

Глазур для паски шоколадна

Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Глазур з білого шоколаду

Глазур з білого шоколаду

смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий. опис приготування: Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам зна...

Шоколадна глазур Меренга

Шоколадна глазур Меренга

Шоколадна глазур швидкого приготування. опис приготування: Збийте вершкове масло до отримання легкої і пухнастою маси. Відкладіть в сторону. У великій мисці, збийте яєчні білки до одержання м'якої піни. продовжуючи збивати, поступово додайте в яєчні білки цукор. Потім додати в білки збите верш...