Рецепт Шоколадна глазур для торта з шоколаду
Безсумнівно один з найкращих десертів - це домашня випічка. Мало хто відмовиться від шматочка торта з шоколаду покритого шоколадною глазур'ю. сьогодні розповім, як приготувати глазур в домашніх умовах.
опис приготування:
Приготувати глазур досить просто, основні інгредієнти - шоколад і масло. Якщо готуєте глазур з темного гіркого шоколаду, для солодощі додавайте цукрову пудру, якщо з молочного шоколаду, то можна обійтися і без неї. Вино в цьому рецепті додасть дзеркальний блиск, а сіль оттенит солодкість. На кожному етапі добре збивайте глазур, це додасть їй шовковисту текстуру.
- шоколад чорний— 230 грам
- Вершкове масло— 120 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра— 1/2 склянки
- Червоне вино— 100 мілілітрів
2 Маленькими порціями додайте цукрову пудру і збийте все добре віночком до повного розчинення. Глазур повинна виходити гладкою і однорідної.
3 Доведіть вино до кипіння і, добре розмішуючи, влийте в глазур. Дайте охолонути - і можна приступати до поливанні торта.
Подібні рецепти
Шоколадна глазур для пончиків
Шоколадна глазур з шоколаду і масла обов'язково вам стане в нагоді, якщо ви вирішили приготувати торт або тістечка. Це відмінна можливість прикрасити ваше кулінарний витвір і зробити його смачніше. опис приготування: 1. Поламайте шоколад на дрібні шматочки руками і покладіть в миску. 2. Постав...
Глазур для паски шоколадна
Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...
Глазур для Празького торта
Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...
Глазур з білого шоколаду
смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий. опис приготування: Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам зна...
Шоколадна глазур Меренга
Шоколадна глазур швидкого приготування. опис приготування: Збийте вершкове масло до отримання легкої і пухнастою маси. Відкладіть в сторону. У великій мисці, збийте яєчні білки до одержання м'якої піни. продовжуючи збивати, поступово додайте в яєчні білки цукор. Потім додати в білки збите верш...