Рецепт Гирос з яловичиною та овочевим соусом

Рецепт Гирос з яловичиною та овочевим соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування гіроса з яловичиною, помідором, сиром Фета, маслинами і соусом дзадзікі з грецького йогурту, лука, винного оцту і кропу.

опис приготування:

У Греції Гірос називається пита, начинена м'ясом, приготованим на вертикальному рожні. Гирос з вершковим огірковим соусом подарує вам ситість і прохолоду в літній день.

  • оливкового масла— 1/2 Ст. ложки(начинка)
  • яловичини— 120 грам(начинка)
  • Вустершірского соусу— 3 краплі(начинка)
  • лимонного перцю— 2 щіпки(начинка)
  • перець— 1 щіпка(начинка)
  • часникового порошку— 1 Чайна ложка(начинка)
  • чорного перцю— 3 щіпки(начинка)
  • огірок— 1 штука(кус Dzadziki)
  • контейнер грецького йогурту— 1 штука(240 г (кус Dzadziki)
  • червоної цибулі— 1/2 штуки(кус Dzadziki)
  • білого винного оцту— 2 краплі(кус Dzadziki)
  • кропу— 1/2 чайних ложки(кус Dzadziki)
  • солі— 1/2 чайних ложки(кус Dzadziki)
  • коржі хліба НААН або піти— 2 штуки
  • помідор— 1 штука
  • сиру Фета— 60 грам
  • оливки— 180 грам
Гирос з яловичиною та овочевим соусом - фото крок 1 1. приготувати начинку. Нагріти оливкова олія в сковороді і додати яловичину, вустерширський соус, трохи лимонного перцю, перець, 1/2 чайної ложки часникового порошку, чорний перець і смажити на повільному вогні, поки ви готуєте соус дзадзікі.

Гирос з яловичиною та овочевим соусом - фото крок 2 2. Нарізати дуже дрібними кубиками половину огірка і перемішати з йогуртом, 1/4 нарізаного дрібними кубиками цибулі.

Гирос з яловичиною та овочевим соусом - фото крок 3 3. Додати білий винний оцет, кріп і сіль, перемішати.

Гирос з яловичиною та овочевим соусом - фото крок 4 4. Скропити коржі рослинним маслом і розігріти в духовці або на грилі, поки вони не стануть м'якими. Заповнити коржі начинкою з яловичини, потім полити приготованим соусом дзадзікі.

Гирос з яловичиною та овочевим соусом - фото крок 5 5. Подавати гіроса з рештою нарізаним огірком, залишилися нарізаною цибулею, кубиками сиру Фета, нарізаним помідором і маслинами.

Подібні рецепти

Гирос з картоплею і сиром Фета

Рис ризотто

Рецепт приготування гіроса з грецьким йогуртом, огірками, часником, картоплею, сиром Фета, цибулею, салатом і помідорами. опис приготування: Гирос - блюдо грецької кухні, російським аналогом якого є шаурма або шаверма. середній огірок— 1 штука часнику— 9 зубчиків(8 цілих, 1 подрібнений) олив...

Гирос з куркою

Гирос з куркою

Рецепт приготування грецького гіроса з курячими грудками, червоною цибулею, болгарським перцем, огірком, помідором, сиром Фета і соусом дзадзікі. опис приготування: Гирос з куркою нагадує куряче фахітас - мариновану курку, загорнуту з овочами в коржик. оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— ...

Греческий гирос

Греческий гирос

В разных странах есть свои национальные блюда, а также уличная еда. В Америке это гамбургеры и пончики, в Мексике – такос. розповім, как приготовить греческий гирос, что так популярен в Греции. опис приготування: Гирос – это смесь специй, которые придают мясу особый привкус. Вариант приготовле...

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...

Фахитас з куркою і яловичиною

Фахитас з куркою і яловичиною

Рецепт приготування мексиканського страви з загорнутої в м'яку пшеничне коржик начинки, що складається з філе яловичини, куряче філе, лука і болгарського перцю. опис приготування: Ситні фахитас з двома видами м'яса стануть відмінною річної закускою на пікніку. Фахитас добре подавати зі сметано...