Рецепт Гирос з яловичиною та овочевим соусом
Рецепт приготування гіроса з яловичиною, помідором, сиром Фета, маслинами і соусом дзадзікі з грецького йогурту, лука, винного оцту і кропу.
опис приготування:
У Греції Гірос називається пита, начинена м'ясом, приготованим на вертикальному рожні. Гирос з вершковим огірковим соусом подарує вам ситість і прохолоду в літній день.
- оливкового масла— 1/2 Ст. ложки(начинка)
- яловичини— 120 грам(начинка)
- Вустершірского соусу— 3 краплі(начинка)
- лимонного перцю— 2 щіпки(начинка)
- перець— 1 щіпка(начинка)
- часникового порошку— 1 Чайна ложка(начинка)
- чорного перцю— 3 щіпки(начинка)
- огірок— 1 штука(кус Dzadziki)
- контейнер грецького йогурту— 1 штука(240 г (кус Dzadziki)
- червоної цибулі— 1/2 штуки(кус Dzadziki)
- білого винного оцту— 2 краплі(кус Dzadziki)
- кропу— 1/2 чайних ложки(кус Dzadziki)
- солі— 1/2 чайних ложки(кус Dzadziki)
- коржі хліба НААН або піти— 2 штуки
- помідор— 1 штука
- сиру Фета— 60 грам
- оливки— 180 грам
2. Нарізати дуже дрібними кубиками половину огірка і перемішати з йогуртом, 1/4 нарізаного дрібними кубиками цибулі.
3. Додати білий винний оцет, кріп і сіль, перемішати.
4. Скропити коржі рослинним маслом і розігріти в духовці або на грилі, поки вони не стануть м'якими. Заповнити коржі начинкою з яловичини, потім полити приготованим соусом дзадзікі.
5. Подавати гіроса з рештою нарізаним огірком, залишилися нарізаною цибулею, кубиками сиру Фета, нарізаним помідором і маслинами.
Подібні рецепти
Рис ризотто
Рецепт приготування гіроса з грецьким йогуртом, огірками, часником, картоплею, сиром Фета, цибулею, салатом і помідорами. опис приготування: Гирос - блюдо грецької кухні, російським аналогом якого є шаурма або шаверма. середній огірок— 1 штука часнику— 9 зубчиків(8 цілих, 1 подрібнений) олив...
Гирос з куркою
Рецепт приготування грецького гіроса з курячими грудками, червоною цибулею, болгарським перцем, огірком, помідором, сиром Фета і соусом дзадзікі. опис приготування: Гирос з куркою нагадує куряче фахітас - мариновану курку, загорнуту з овочами в коржик. оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— ...
Греческий гирос
В разных странах есть свои национальные блюда, а также уличная еда. В Америке это гамбургеры и пончики, в Мексике – такос. розповім, как приготовить греческий гирос, что так популярен в Греции. опис приготування: Гирос – это смесь специй, которые придают мясу особый привкус. Вариант приготовле...
Фахитас з яловичиною
Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...
Фахитас з куркою і яловичиною
Рецепт приготування мексиканського страви з загорнутої в м'яку пшеничне коржик начинки, що складається з філе яловичини, куряче філе, лука і болгарського перцю. опис приготування: Ситні фахитас з двома видами м'яса стануть відмінною річної закускою на пікніку. Фахитас добре подавати зі сметано...