Рецепт Фахитас з куркою і яловичиною
Рецепт приготування мексиканського страви з загорнутої в м'яку пшеничне коржик начинки, що складається з філе яловичини, куряче філе, лука і болгарського перцю.
опис приготування:
Ситні фахитас з двома видами м'яса стануть відмінною річної закускою на пікніку. Фахитас добре подавати зі сметаною, гуакамоле, маслинами і тертим сиром Чеддер.
- філе яловичини— 650-900 грам
- курячі грудки без шкіри— 2 штуки
- вапно— 1 штука
- масла каноли— 3 Ст. ложки
- великий лук— 1 штука
- болгарські перці— 3 штуки
- коржів для фахитас— 16 штук
2. Коли ви будете готові робити фахитас, оберніть коржі в алюмінієву фольгу і помістіть в розігріту до 175 градусів духовку. Запікати коржі протягом 25 хвилин.
3. Між іншим, нагріти велику сковороду з маслом каноли на сильному вогні. Додати нарізані цибулю і болгарський перець, смажити 4-5 хвилин, до злегка коричневого кольору. Зняти з вогню.
4. Обсмажити курку в тій же сковороді до коричневого кольору. Зняти з вогню.
5. Обсмажити яловичину на грилі. Дати м'ясу охолонути і нарізати на тонкі скибочки.
6. В запечені коржики викласти овочі з м'ясом, загорнути і подавати. Фахітас можна подавати зі сметаною, мексиканським томатним соусом Піко-де-Гальо, гуакамоле, нарізаними маслинами і тертим сиром Чеддер.
Подібні рецепти
Шоколадно-сирний пиріг в мультиварці
Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...
Фахитас з куркою і перцем
Фахитас з куркою і перцем східне гостре блюдо, яке я спробувала відтворити вдома. вийшло непогано, до речі можна і не робити його гострим. Теж непогано виходить, потрібно тільки постаратися. опис приготування: Фахитас з куркою і перцем дуже оригінальна, смачна закуска. Робити її можна на кукур...
Фахитас з куркою
Смачна страва техасько-мексиканської кухні. опис приготування: Блюдо техасько-мексиканської кухні, зазвичай біфштекс на грилі, зазвичай подається зі смаженою цибулею, солодким перцем і кукурудзяними коржами (бувають також фахитас з курятини, креветок і т. д.) Популярними приправами є салат-лат...
Фахитас з креветками
Фахитас - мексиканське блюдо, основною складовою якого є коржик тортільяс. опис приготування: Нарізати кубиками перець (бажано використовувати і жовтий, і червоний, і зелений). Дрібно нарізати цибулю. Відварити креветки і потім обсмажити в глибокій сковороді разом з нарізаною цибулею і болгарс...
Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою
Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...