Рецепт Фахитас з куркою і яловичиною

Рецепт Фахитас з куркою і яловичиною
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Рецепт приготування мексиканського страви з загорнутої в м'яку пшеничне коржик начинки, що складається з філе яловичини, куряче філе, лука і болгарського перцю.

опис приготування:

Ситні фахитас з двома видами м'яса стануть відмінною річної закускою на пікніку. Фахитас добре подавати зі сметаною, гуакамоле, маслинами і тертим сиром Чеддер.

  • філе яловичини— 650-900 грам
  • курячі грудки без шкіри— 2 штуки
  • вапно— 1 штука
  • масла каноли— 3 Ст. ложки
  • великий лук— 1 штука
  • болгарські перці— 3 штуки
  • коржів для фахитас— 16 штук
Фахитас з куркою і яловичиною - фото крок 1 1. Віджати сік з лайма. Нарізати цибулю і болгарський перець. Нарізати курячі грудки на тонкі смужки. В окремі пластикові пакети або страви помістити філе яловичини і скибочки курки. Додати половину соусу до яловичини, іншу половину - до курки. Додати сік лайма. Закрити пакети або накрити страви кришкою і поставити для маринування в холодильник на кілька годин або на ніч.

Фахитас з куркою і яловичиною - фото крок 2 2. Коли ви будете готові робити фахитас, оберніть коржі в алюмінієву фольгу і помістіть в розігріту до 175 градусів духовку. Запікати коржі протягом 25 хвилин.

Фахитас з куркою і яловичиною - фото крок 3 3. Між іншим, нагріти велику сковороду з маслом каноли на сильному вогні. Додати нарізані цибулю і болгарський перець, смажити 4-5 хвилин, до злегка коричневого кольору. Зняти з вогню.

Фахитас з куркою і яловичиною - фото крок 4 4. Обсмажити курку в тій же сковороді до коричневого кольору. Зняти з вогню.

Фахитас з куркою і яловичиною - фото крок 5 5. Обсмажити яловичину на грилі. Дати м'ясу охолонути і нарізати на тонкі скибочки.

Фахитас з куркою і яловичиною - фото крок 6 6. В запечені коржики викласти овочі з м'ясом, загорнути і подавати. Фахітас можна подавати зі сметаною, мексиканським томатним соусом Піко-де-Гальо, гуакамоле, нарізаними маслинами і тертим сиром Чеддер.

Подібні рецепти

Фахитас з яловичиною

Шоколадно-сирний пиріг в мультиварці

Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем східне гостре блюдо, яке я спробувала відтворити вдома. вийшло непогано, до речі можна і не робити його гострим. Теж непогано виходить, потрібно тільки постаратися. опис приготування: Фахитас з куркою і перцем дуже оригінальна, смачна закуска. Робити її можна на кукур...

Фахитас з куркою

Фахитас з куркою

Смачна страва техасько-мексиканської кухні. опис приготування: Блюдо техасько-мексиканської кухні, зазвичай біфштекс на грилі, зазвичай подається зі смаженою цибулею, солодким перцем і кукурудзяними коржами (бувають також фахитас з курятини, креветок і т. д.) Популярними приправами є салат-лат...

Фахитас з креветками

Фахитас з креветками

Фахитас - мексиканське блюдо, основною складовою якого є коржик тортільяс. опис приготування: Нарізати кубиками перець (бажано використовувати і жовтий, і червоний, і зелений). Дрібно нарізати цибулю. Відварити креветки і потім обсмажити в глибокій сковороді разом з нарізаною цибулею і болгарс...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...