Рецепт Фруктовий крамбл

Рецепт Фруктовий крамбл
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
насичений смак, соковиті фрукти, хрустка скоринка з горішками… хочу розповісти, як приготувати фруктовий крамбл, дивовижний десерт, який стане альтернативою бісквітним тортам або морозиву.

опис приготування:

Для приготування фруктового крамбль ви можете використовувати будь-які фрукти, не тільки абрикоси, виноград або сливи. Якщо немає ще абрикосів, їх можна замінити на консервовані персики, а сливи або виноград — на грушу і яблука. Все залежить від ваших смакових уподобань. Фруктовий крамбл виходить дуже соковитим, фрукти пускають сік, а корочка залишається хрусткою і розсипчастою — ідеальний десерт.

  • абрикоси— 300 грам
  • Зливи— 200 грам
  • Виноград— 100 грам
  • Вершкове масло— 120 грам
  • Кокосова стружка— 2 Ст. ложки
  • обкладинка— 2 щіпки
  • Морська сіль— 2 щіпки
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • кардамон мелений— 1 щіпка
  • борошно— 1,5 склянки
  • Грецькі горіхи— 100 грам
фруктовий крамбл - фото крок 1 Фрукти помийте і обов'язково просушіть. Потім поріжте їх. Виноград, абрикоси, сливи розріжте на половинки, дістаньте кісточки.

фруктовий крамбл - фото крок 2 Масло вершкове поріжте на кубики, додайте до нього пакетик ванільного цукру, кокосову стружку, сіль, корицю. перемішайте. Додайте борошно і розітріть все руками в крихту.

фруктовий крамбл - фото крок 3 Очистіть волоські горіхи. Половину горіхів подрібніть в блендері. Додайте отриману горіхову борошно до тесту для крамбль.

фруктовий крамбл - фото крок 4 Змастіть форму для випікання маслом вершковим, поставте духовку розігріватися до 180 З. Першим шаром викладіть абрикоси. наверх — сливи і виноград.

фруктовий крамбл - фото крок 5 Рівномірно посипте фрукти крамбль, утрамбовувати не варто, а то потім корочка буде твердою. Решта горіхи використовуйте для прикраси крамбль.
Надішліть його в розігріту духовку на 25-30 хвилин. оптимальна температура — 180 градусів.

фруктовий крамбл - фото крок 6 Готовий фруктовий крамбл подавати можете зі збитими вершками або морозивом. Смачного!

Подібні рецепти

Грушевый крамбл

Горіховий «крамбл» з черешнею

Ніжна груша під ароматною крихтою з пісочного тіста, з шоколадом і горішками — це дивовижна альтернатива бісквітів, тортів та іншим стандартним десертів. Дивіться рецепт грушевого крамбль! опис приготування: крамбл — досить популярний десерт, який можна готувати не тільки з грушею, але і з ябл...

Шоколадний крамбл

Шоколадний крамбл

Шоколадний крамбл - вишукане і смачне блюдо. Воно стане чудовою прикрасою святкового столу або сімейного чаювання. Його насичений шоколадно-горіховий смак нікого не залишить байдужим. опис приготування: Шоколадний крамбл подавайте холодним до чаю, кави або іншому улюбленого напою. Виходить він...

Фруктовий десерт

Фруктовий десерт

Є у мене один веселий і смачний спосіб подачі фруктів: фруктовий десерт «шашлик з фруктів». Цей кумедний десерт подайте в кінці обіду і подивіться, як будуть приємно здивовані всі гості. опис приготування: Десерт подайте з шоколадним соусом і горіхами, все готується швидко і просто. Зате ніхто...

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Основу цього кексу складають свіжі фрукти, гармонійно доповнені борошном з цільного зерна, в результаті чого ця пісна випічка набуває не тільки оригінальний смак, але і масу корисних властивостей. опис приготування: Таку випічку при бажанні можна доповнити будь прянощами — корицею, мускатним г...

Фруктовий лаваш

Фруктовий лаваш

Фруктовий лаваш або пастила — відмінний спосіб переробки фруктів і ягід, причому, при мінімальній кількості цукру або зовсім без нього. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати фруктовий лаваш або пастилу дуже просто, Як це зробити, дивіться в покрокових рекомендаціях до рецептом. ф...