Рецепт Французький суп з цибулею

Рецепт Французький суп з цибулею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 15 хв.
Забудьте про своїх уявленнях про супах! Цей рецепт переверне ваше кулінарне свідомість, якщо до цього ви, звичайно, його не пробували. Головний інгредієнт рідко дає явний смак, але тут це зіграло.

опис приготування:

Ця страва ми будемо гасити, варити, та ще й запікати під сиром. Часто даний рецепт подають в ресторанах, але у вас він теж вийде. Вам тільки необхідно вивчити, як приготувати французький суп з цибулею. У складі нічого не міняйте, все тут зроблено в класичному прочитанні. Здивуйте себе і близьких!

  • Ріпчаста цибуля— 1500 грам
  • вино— 120 мілілітрів(сухе червоне)
  • яловичий бульйон— 1300 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 1300 мілілітрів
  • Е & Quot; Gryuyer"  — 200 грам
  • французький багет— 12 скибочок
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • чебрець свіжий— 2 штуки(гілочка)
  • часник— 3 зубчики
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
Французький суп з цибулею - фото крок 1 1. Для початку почистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.

Французький суп з цибулею - фото крок 2 2. У каструлі з товстим дном розігрійте масло. Потім викладіть цибулю.

Французький суп з цибулею - фото крок 3 3. Потім додайте чебрець, лаврове листя, сіль, перець і подрібнений часник.

Французький суп з цибулею - фото крок 4 4. Гасіть інгредієнти разом на середньому вогні протягом 30 хвилин, іноді помішуючи.

Французький суп з цибулею - фото крок 5 5. Зменшіть вогонь до мінімального. перші 15 хвилин цибулю тушкувати, помішуючи. потім ще 30 хвилин не чіпайте.

Французький суп з цибулею - фото крок 6 6. Після цього збільште вогонь до середнього. І готуйте ще 15 хвилин, щоб цибуля карамелізований. іноді заважайте.

Французький суп з цибулею - фото крок 7 7. Далі влийте в каструлю вино і обидва види бульйону. все перемішайте. варіть суп 30 хвилин.

Французький суп з цибулею - фото крок 8 8. Тим часом натріть крупно сир і наріжте багет.

Французький суп з цибулею - фото крок 9 9. Потім в спеціальні формочки під суп для випічки влийте більшу частину супу. Зверху викладіть по шматочку хліба.

Французький суп з цибулею - фото крок 10 10. Додайте половину сиру. Влийте суп.

Французький суп з цибулею - фото крок 11 11. І знову викладіть багет, а зверху - сир, що залишився.

Французький суп з цибулею - фото крок 12 12. запікайте блюдо 2 хвилини в духовці при 180 градусах.

Французький суп з цибулею - фото крок 13 13. Подавайте цибульний суп із зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Французький суп з каштанами

Французький салат з яблуком і маринованою цибулею

страва, про який я розповім вам сьогодні, прийшло до нас з чудової французької кухні. Хочу розповісти свій рецепт і далі про те, як приготувати французький суп з каштанами. опис приготування: Суп з каштанів, безсумнівно, вразить вас своїм ніжним смаком, вишуканим ароматом і простотою приготува...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...

Французький рибний суп

Французький рибний суп

Буйабес або французький рибний суп в Росії часто називають марсельської юшкою, причому варіацій приготування такої страви — незліченну безліч, але всі сходяться в одному — суп готується з морської риби. опис приготування: Неймовірно ароматний і наваристий французький суп доведеться вам і вашим...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...