Рецепт Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Рецепт Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвилин. Додати томатну пасту і смажити, помішуючи, близько 30 секунд. Додати капусту, чебрець і червоний перець пластівцями. готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин.

викласти 1/4 квасолі в миску і зробити пюре ложкою. Додати квасолю в каструлю разом з помідорами і 4 склянками води. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки капуста не стане м'якою, від 10 до 15 хвилин. Приправити сіллю і перцем, подавати з тертим пармезаном за бажанням.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середній цибулю, нарізаний— 1 штука
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • листової капусти, крупно нарізаною— 450 грам
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
  • банки білої квасолі— 2 штуки
  • помідорів, нарізаних— 600 грам
У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвилин. Додати томатну пасту і смажити, помішуючи, близько 30 секунд. Додати капусту, чебрець і червоний перець пластівцями. готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин.

викласти 1/4 квасолі в миску і зробити пюре ложкою. Додати квасолю в каструлю разом з помідорами і 4 склянками води. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки капуста не стане м'якою, від 10 до 15 хвилин. Приправити сіллю і перцем, подавати з тертим пармезаном за бажанням.


Подібні рецепти

Суп з беконом, білою квасолею і салатом

Капуста солона на зиму

Рецепт приготування супу з копченим ароматом бекону, білою квасолею і зеленню. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати бекон і смажити, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 12 хвилин. Викласти в тарілку. Додати цибулю і цибулю-шалот в каструлю, смажит...

Суп мінестроне з пастою

Суп мінестроне з пастою

Рецепт приготування італійського супу мінестроне з пастою, цукіні, сквош, грибами, морквою, цибулею, селерою, квасолею, помідорами і сиром. опис приготування: Цей густий овочевий італійський суп просто ідеальний для літа. цукіні— 2 штуки сквоша— 2 штуки білих грибів— 240 грам оливкового масл...

Шоколадний мигдальний листової торт

Шоколадний мигдальний листової торт

Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо. опис приготування: У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао...

Суп з квасолею і тосканської капустою

Суп з квасолею і тосканської капустою

Рецепт італійського супу з тосканської капусти, лука, чилі, квасолі і помідорів. опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати капусту, варити від 3 до 5 хвилин. Злити воду, відкласти в сторону 1/4 склянки відвару....

Суп з квасолею і огірками

Суп з квасолею і огірками

Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...