Рецепт Лаваш Пеппі

Рецепт Лаваш Пеппі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Простий рецепт приготування домашнього особливого Піта-хліба.

опис приготування:

Помістіть всі інгредієнти в хлібопічку, виберіть настройки та запустіть. Коли тісто буде готове, машина подасть звуковий сигнал.

Викладіть тісто на злегка присипану борошном поверхню. Акуратно покрутіть і розтягніть тісто в джгут. Гострим ножем розділити тісто на 8 частин. Зробити з кожного гладкий кулька. Качалкою розкачати кожну кулю в коло. Відкладіть на злегка посипану борошном стільницю, накрити рушником. Нехай полежить близько 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 500 градусов по Фаренгейту (260 градусів С). випікати 4 — 5 хвилин, поки не з'явиться коричнева кірка. Вийміть з духовки і відразу ж покладіть в запечатаний паперовий пакет або накрийте вологим рушником.


  • склянку теплої води— 11/8 склянки
  • мука— 3 склянки
  • ложка солі— 1 Чайна ложка
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • білий цукор— 11/2 чайних ложки
  • сухих дріжджів— 11/2 чайних ложки
Помістіть всі інгредієнти в хлібопічку, виберіть настройки та запустіть. Коли тісто буде готове, машина подасть звуковий сигнал.

Викладіть тісто на злегка присипану борошном поверхню. Акуратно покрутіть і розтягніть тісто в джгут. Гострим ножем розділити тісто на 8 частин. Зробити з кожного гладкий кулька. Качалкою розкачати кожну кулю в коло. Відкладіть на злегка посипану борошном стільницю, накрити рушником. Нехай полежить близько 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 500 градусов по Фаренгейту (260 градусів С). випікати 4 — 5 хвилин, поки не з'явиться коричнева кірка. Вийміть з духовки і відразу ж покладіть в запечатаний паперовий пакет або накрийте вологим рушником.


Подібні рецепти

Фарширований лаваш

Лаваш з рисом і яйцем

На основі лаваша можна зробити смачну, ситну і просту закуску, яка відмінно втамує голод. Особливої ​​складності в тому, як приготувати фарширований лаваш, немає. Все залежить від смакових уподобань. опис приготування: Вже давно лаваш використовують не тільки для люля-кебаб або шашлику. На йог...

Фруктовий лаваш

Фруктовий лаваш

Фруктовий лаваш або пастила — відмінний спосіб переробки фруктів і ягід, причому, при мінімальній кількості цукру або зовсім без нього. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати фруктовий лаваш або пастилу дуже просто, Як це зробити, дивіться в покрокових рекомендаціях до рецептом. ф...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...