Рецепт Яловичина з ананасами і китайської локшиною
Рецепт приготування яловичини з медом, тайської пастою каррі, ананасами і китайської локшиною.
опис приготування:
нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Замочити чотири дерев'яних шампура в каструлі з теплою водою, відкласти в сторону. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння.
Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити мед, коричневий цукор, соєвий соус, 2 столові ложки оцту, пасту каррі і 1 столову ложку масла. Відкласти в сторону половину соусу.
насадити яловичину, цибуля і ананас на шампури. Викласти на підготовлений лист і полити соусом. випікати, періодично поливаючи соусом, від 7 до 10 хвилин.
Тим часом приготувати локшину в киплячій підсоленій воді, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і помістити в миску. Додати кінзу і залишилися оцет і масло, приправити сіллю і перемішати. Подавати шашлик з локшиною, соусом і, при бажанні, червоним перцем пластівцями.
- сіль— — За смаком
- рисового оцту— 3 Ст. ложки
- тайского красной пастой карри— 1 Ст. ложка
- рослинної олії— 3 Ст. ложки
- яловичої вирізки— 650 грам
- червона цибулина— 1 штука
- банка нарезанных ананасов в собственном соку— 1 штука
- тонкой китайской лапши или спагетти— 300 грам
- рубленой свежей кинзы— 1/2 склянки
Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити мед, коричневий цукор, соєвий соус, 2 столові ложки оцту, пасту каррі і 1 столову ложку масла. Відкласти в сторону половину соусу.
насадити яловичину, цибуля і ананас на шампури. Викласти на підготовлений лист і полити соусом. випікати, періодично поливаючи соусом, від 7 до 10 хвилин.
Тим часом приготувати локшину в киплячій підсоленій воді, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і помістити в миску. Додати кінзу і залишилися оцет і масло, приправити сіллю і перемішати. Подавати шашлик з локшиною, соусом і, при бажанні, червоним перцем пластівцями.
Подібні рецепти
Салат з китайської локшиною
Рецепт приготування яловичини з локшиною. Китайська кухня. опис приготування: 1. Викладіть рис у велике сито. Промийте під холодною проточною водою протягом 15 секунд. злийте воду. Доведіть воду до кипіння у великій каструлі на сильному вогні. додайте рис. Накрити кришкою і довести до кипіння....
Яловичина з гречаною локшиною
Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно. опис приготування: Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна ві...
Яловичина з локшиною по-азійському
Рецепт приготування салату з яловичиною, соєвим соусом, кунжутним маслом, імбиром, зеленою цибулею, локшиною і кінзою. опис приготування: Замість яловичини в цьому салаті можна використовувати куряче філе або морепродукти. філе яловичини— 330-450 грам кунжутного масла— 3 Ст. ложки оливкового...
Яловичина з салатом і локшиною
Рецепт приготування азіатського страви з листя салату, яловичини, бобової локшини і манго сподобається всім, хто любить незвичайні і екзотичні страви. Смак страви дуже оригінальний — спробуйте! опис приготування: Як приготувати яловичину з салатом і локшиною: розігріти духовку. Викласти стейк...
Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами
Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом. опис приготування: Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках. яловичого фаршу...